Re: Rozvodové řízení a sleva na děti
řekla bych že mzdovka není detektivní kancelář, že to má nahlásit zaměstnanec. ale pokud žije ve společné domácnosti s dítětem a manželka neuplatnuje, tak nevidím problém..měla jsem něco podobného ale nežili již spolu, rozsudek byl o výživném i svěření do péče.. jednalo se o 3 měsíce vyplaceného bonusu otci... kontrola byla i jsem na toto upozornila, řekla mi z FU že je hlavní že není uplatňováno 2x..
Ano paní Líbo, přesně takhle nějak je v tomto případě.
A nevíte, jak je to s těmi výdělky k soudu, jak se ptám výše? Chtějí za rok nebo za půl roku, a uvádí se tam ta sleva? Já jen na co se mám připravit. Hodně kdysi dávno jsem to vyplňovala, ale už si to nepamatuji, jen co mi uvízlo, že tenkrát chtěli i uvést cestovní náhrady, což mě překvapilo..
Taky si myslím. Jak už někdo výše psal, v tichosti ukončit a nerozmazávat. A doufat, že si matka nevzpomene, že by si mohla dát zpětně DP a uplatnit ona a nerozmázne to ona. Mzdová není detektiv, ale když se to provalí, kdo bude opravovat zpětně mzdy??
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.