Re: Online poradna zdarma chce zaplatit
V prvé řadě si máte číst bedlivě a velmi pozorně podmínky použití on-line poradny. Pak byste věděla, že placená forma je tam přesně specifikována.
Viz:
Vzhledem k velkému počtu dotazů v naši poradně jsme pro vás připravili dvě možnosti, které ovlivňují dobu naší odpovědi. Potřebujete-li odpovědět rychle, zvolte placenou variantu. V případě, že vám nezáleží na době odpovědi, můžete využít variantu zdarma. Placené dotazy zodpovídáme do 2 pracovních dní od obdržení platby na náš bankovní účet.
Re: Online poradna zdarma chce zaplatit
To jsem si samozřejmě přečetla! A kdybyste četl pozorně můj dotaz, pak byste věděl, že v návodu je napsané "zvolte vartiantu". Já jsem si nic nezvolila! Neměla jsem na výběr. Chtěla jsem dotaz zdarma, na odpvěď jsem nepospíchala a přijde mi e-mail o uhrazení částky, že jsem ZVOLILA MOŽNOST placené varianty? Zajímavé.
Re: možnost tam je
No já nevím, ale na tom formuláři ta volba je !!!! A přednastavená je na placený dotaz, takže jste si toho nevšimla a nepřeklikla na neplacený.
http://www.vaseadvokatka.cz/pravni-poradna?p_p_id=19&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=2&p_p_col_count=3&_19_struts_action=%2Fmessage_boards%2Fedit_message&_19_redirect=http%3A%2F%2Fwww.vaseadvokatka.cz%2Fpravni-poradna%3Fp_p_id%3D19%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_pos%3D2%26p_p_col_count%3D3&_19_mbCategoryId=12926
Re: možnost tam je
Jo, už jsem si toho bohužel všimla také, hned po odeslání přísvěku tady :-( Mají to chytře přednastavené a bohužel večer a ve spěchu jsem to opravdu přehlédla, moje chyba. A to si vždycky všechno nejprve přečtu, protože člověk dneska opravdu neví, komu a jak kde naletí. Snad mi odpoví, dotaz stornují a nebudu muset nic platit. Omlouvám se těm, kteří psali, že mám pozorně číst a děkuji za váš čas.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.