Re: Online poradna zdarma chce zaplatit
V prvé řadě si máte číst bedlivě a velmi pozorně podmínky použití on-line poradny. Pak byste věděla, že placená forma je tam přesně specifikována.
Viz:
Vzhledem k velkému počtu dotazů v naši poradně jsme pro vás připravili dvě možnosti, které ovlivňují dobu naší odpovědi. Potřebujete-li odpovědět rychle, zvolte placenou variantu. V případě, že vám nezáleží na době odpovědi, můžete využít variantu zdarma. Placené dotazy zodpovídáme do 2 pracovních dní od obdržení platby na náš bankovní účet.
To jsem si samozřejmě přečetla! A kdybyste četl pozorně můj dotaz, pak byste věděl, že v návodu je napsané "zvolte vartiantu". Já jsem si nic nezvolila! Neměla jsem na výběr. Chtěla jsem dotaz zdarma, na odpvěď jsem nepospíchala a přijde mi e-mail o uhrazení částky, že jsem ZVOLILA MOŽNOST placené varianty? Zajímavé.
Tak si zavolejte na uvedené číslo a žádejte objasnění, víc Vám tu nikdo nepomůže.
Re: možnost tam je
No já nevím, ale na tom formuláři ta volba je !!!! A přednastavená je na placený dotaz, takže jste si toho nevšimla a nepřeklikla na neplacený.
http://www.vaseadvokatka.cz/pravni-poradna?p_p_id=19&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=2&p_p_col_count=3&_19_struts_action=%2Fmessage_boards%2Fedit_message&_19_redirect=http%3A%2F%2Fwww.vaseadvokatka.cz%2Fpravni-poradna%3Fp_p_id%3D19%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_pos%3D2%26p_p_col_count%3D3&_19_mbCategoryId=12926
Re: možnost tam je
Jo, už jsem si toho bohužel všimla také, hned po odeslání přísvěku tady :-( Mají to chytře přednastavené a bohužel večer a ve spěchu jsem to opravdu přehlédla, moje chyba. A to si vždycky všechno nejprve přečtu, protože člověk dneska opravdu neví, komu a jak kde naletí. Snad mi odpoví, dotaz stornují a nebudu muset nic platit. Omlouvám se těm, kteří psali, že mám pozorně číst a děkuji za váš čas.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
20. 11. 2014 8:32
Dobrý den,
na stránkách www.vaseadvokatka.cz jsem položila v diskuzi, která je zdarma, dotaz.
Při vkládání se mě to na nic neptalo, nic jsem neodklikla, dotaz jsem položila proto, že to bylo zdarma. Nicméně mi vzápětí na email přišla výzva k uhrazení částky 200Kč za to, že jsem zvolila možnost volby placeného dotazu, která je součástí formuláře. To však ale není pravda, tato možnost tam nikde nebyla a odmítám platit za něco, co jsem v žádném případě nepotvrdila, neobjednala, nekoupila. Mám ale obavy, že tu částku po mně budou nějakým způsobem vymáhat, nebo že se částka navýší o nějaké jejich úroky a budu donucena částku zaplatit. Mě 200Kč při nejhorším nevytrhne, v životě člověk přijde o víc, ale jde mi o princip a zároveň chci upozornit další lidé, aby si na tuto stránku dali pozor. Samozřejmě jsem obratem poslala e-mail, že jsem si nic neobjednala a nekoupila a nezdá se mi tento postup regulérní, ať dotaz stornují, zatím nikdo neodepsal, tak se chci zeptat, jestli se mohu nějak bránit, nebo mi nezbyde nic jiného, než částku uhradit?
Děkuji za odpověď.