Re: Poukázky pro zaměstnance
tak co jsem vsude nacetla, Pokud poukázky do teska, tak bohuzel pro nikoho zajimave, naopak jeste horsi, nez kdyz by se dali odměny finanční. Pokud by jsme ale chteli ty poukázky do wellness nebo třeba předplaté do posilovny tak by měl zaměstnavatel nedanově, ale zamestnanci bez dodanovani a odvodu a zadny limit. tak to neni zas tak špatné. a jestli jsem pochopila spravne, tak napriklad listky do divadla nebo na nejakou spotovní akci, tak by to mel mit i zaměstnavatel v dan. N, ze ?
Re: Poukázky pro zaměstnance
Když se zaměstnanci zavážete v pracovní smlouvě, že mu zajistíte a zaplatíte vstupenku na "Můj báječný rozvod" a svůj závazek splníte, tak to pro zaměstnance bude nepeněžní plnění a pro zaměstnavatele daňový náklad. Když se k tomu ale v pracovní smlouvě nezavážete a přesto mu zajistíte a zaplatíte vstupenku, tak to bude pro zaměstnance nepeněžní plnění a pro zaměstnavatele daňově neuznatelný náklad.
(v pracovní smlouvě / v kolektivní smlouvě / ve firemní směrnici / ..)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.