Re: Garant kurzu účetnictví
a jste vůbec připraveny na to, abyste dovedly srozumitelně zákony vysvětlit? Dát různé příklady s řešením? A hlavně počítejte s tím, že účastníci školení chtějí zodpovědět různé dotazy (a někdy dost problematické). Jste na to připraveny? Ze své zkušenosti mohu potvrdit, že školení si velmi vybírám (a mé známé též) a hlavně už mám "své" školitele. Ono vyhodit dost peněz za nemastné neslané školení, které nikomu nic nedá (kromě peněz pro školitele) - to se rychle rozkřikne a pak už asi nikdo na další nejde.
na mě to také dělá dojem, že chce vyinkasovat peníze a někdo by měl nést zodpovědnost za nepovedený kurz (třeba se mýlím a jste opravdové odbornice znalé zákonů), protože ono to chce opravdu mít praxi, protože na to školení přijde třeba někdo, kdo má 20,30 i více let praxe a někdy opravdu padají dotazy nad kterými zůstává rozum stát, co všechno praxe může přinést. Proto tam také chodím, že člověk se dozví, co ho může v praxi potkat a jak to potom řešit.
Ano to také má. Jde o to, že jsou prý snad takové podmínky, že musí být více školitelů. Jedná se pouze o kurz základních znalostí, ty doufám máme. Ale nechce se mi do toho, já bych byla jen napsaná jako garant, nic bych z toho neměla, vedla by to ta známá. A děkuji všem
Tak véct kurz účetnictví není žádní sranda. Co výukové materiály + třeba pedagogické minimum. Tam budou lidé co to vůbec neumí. Je třeba jim to pořádně vysvětli. Pozor na to u zkoušek budete muset být. Podepisujete osvědčení, že ten člověk to opravdu umí! Máte odpovědnost za úroveň kurzu a komu je osvědčení vydáno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.