Re: Garant kurzu účetnictví
a jste vůbec připraveny na to, abyste dovedly srozumitelně zákony vysvětlit? Dát různé příklady s řešením? A hlavně počítejte s tím, že účastníci školení chtějí zodpovědět různé dotazy (a někdy dost problematické). Jste na to připraveny? Ze své zkušenosti mohu potvrdit, že školení si velmi vybírám (a mé známé též) a hlavně už mám "své" školitele. Ono vyhodit dost peněz za nemastné neslané školení, které nikomu nic nedá (kromě peněz pro školitele) - to se rychle rozkřikne a pak už asi nikdo na další nejde.
na mě to také dělá dojem, že chce vyinkasovat peníze a někdo by měl nést zodpovědnost za nepovedený kurz (třeba se mýlím a jste opravdové odbornice znalé zákonů), protože ono to chce opravdu mít praxi, protože na to školení přijde třeba někdo, kdo má 20,30 i více let praxe a někdy opravdu padají dotazy nad kterými zůstává rozum stát, co všechno praxe může přinést. Proto tam také chodím, že člověk se dozví, co ho může v praxi potkat a jak to potom řešit.
Ano to také má. Jde o to, že jsou prý snad takové podmínky, že musí být více školitelů. Jedná se pouze o kurz základních znalostí, ty doufám máme. Ale nechce se mi do toho, já bych byla jen napsaná jako garant, nic bych z toho neměla, vedla by to ta známá. A děkuji všem
Tak véct kurz účetnictví není žádní sranda. Co výukové materiály + třeba pedagogické minimum. Tam budou lidé co to vůbec neumí. Je třeba jim to pořádně vysvětli. Pozor na to u zkoušek budete muset být. Podepisujete osvědčení, že ten člověk to opravdu umí! Máte odpovědnost za úroveň kurzu a komu je osvědčení vydáno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 5. 2015 19:09
Nevím, jestli mi zde někdo odpoví, protože mám trochu neobvyklý dotaz. Známá mě požádala, jestli bych jí dělala garanta kurzu účetnictví. Ona by jej vedla. Chtěla bych se proto zeptat, co vše to obnáší, za co bych zodpovídala? Mám Bc. vzdělání a praxi v oboru pouze 2 roky, vůbec tedy nevím, jestli to stačí, abycho z toho neměla potom problémy. Děkuji pokud mi někdo, kdo má s tímto zkušenosti, poradí..