Vlákno názorů k dotazu Nevýhodný prodej bytu od Karlik122 - Re: Nevýhodný prodej bytu Nechápu, co chcete řešit. Prostě...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 5. 2015 7:11

Karlik122 (neregistrovaný)

Re: Nevýhodný prodej bytu
    Nechápu, co chcete řešit. Prostě ten člověk byl šikovný a našel dobrého kupce. Byl to už jeho byt,tak si s tím mohl dělat co chce.
    Nechápu o jakém zneužití to píšete? byt jste prodala na základě smlouvy, kde byla uvedena cena se kterou jste obě smluvní strany souhlasily,tak o co vám,jde?

• 11. 5. 2015 8:28

katka2 (neregistrovaný)

Já bych to tak černě neviděla. Jenže to chce šikovného právníka.

• 11. 5. 2015 8:39

all (neregistrovaný)

A proč ? To je snad naprosto normální. Vy jste byla v nouzi, potřebovala peníze, tudíž jste byt prodala, tak abyste je získala. Kdybyste měla dostatek času, tak byste mohla hledat výhodnější nabídku ke koupi. On byt koupil a protože měl času dost, hledal kupce tak, aby prodal co nejvýhodněji. Na tom přece není nic divného. Žádné zneužití v tom nevidím !!!! On vás nezneužil, protože vás k prodeji nenutil, prostě využil vaší nabídky. Naprosto nechápu co se vám na tom nelíbí, vy jste nabídla, on koupil. On nabídl, někdo jiný koupil. Nic nezákonného v tom není. Něco jiného by bylo, kdyby byl třeba váš věřitel a k prodeji pod cenou vás nutil. Ale dle dotazu jste celou transakci provedla dle svého rozhodnutí. Co se s bytem děje po vašem prodeji, po tom vám ale vůbec nic není. I kdyby to prodal za 2 mega. Vaše rozhodnutí, že jste takového kupce nehledala .

• 11. 5. 2015 8:56

xy5

>>>>Dobrý den, v březnu 2015 jsem prodávala byt za 1,1
    >>>>milionu.Potrebovala jsem nutně penize,byla jsem ve
    >>>>velké
    >>>>tísni tak jsem byt musela prodat.Clovek který ho ode
    >>>>mne koupil ho do měsíce preprodal za 1,9
    >>>>milionu.Citim
    >>>>se zneuzita, mužů s tím něco dělat nebo už je to
    >>>>úplně
    >>>>zbytečně to dal řešit.Nelibi se mi ze jsem byla
    >>>>takhle
    >>>>zneuzita jen proto ze jsem musela něco nutné
    >>>>zaplatit.
    >>>>Předem díly za jakoukoliv odpověď
    >>>>JN
    >

>dle dotazu jste celou transakci provedla dle svého
    >rozhodnutí. Co se s bytem děje po vašem prodeji, po tom
    >vám ale vůbec nic není. I kdyby to prodal za 2 mega.
    >Vaše rozhodnutí, že jste takového kupce nehledala .

Píšete, že jste byla ve finanční tísni. Zkuste to brát z pozitivní strany - byt jste prodala, peníze dostala a zaplatila dluhy (tedy, domnívám se, že jste je měla). Takže už dluhy nemáte, nenaskakuje penále... Mohlo to dopadnout hůř - byt jste mohla prodat, ale peníze jste nemusela dostat a kupující Vašeho bytu mohl byt prodat stejně dál. Teď by Vás třeba čekal soud - ať s kupujícím bytu nebo s věřiteli. Tak to berte, že to tak mělo být a radujte se ze života.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).