Vlákno názorů k dotazu Kones prac.poměru a nemocenská od xy5 - Re: Kones prac.poměru a nemocenská Divím se zam-teli, že...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2015 8:26

xy5

Re: Kones prac.poměru a nemocenská
    Divím se zam-teli, že když jste nemocná, tak Vám chce prodloužit PP. To se jen tak nestává. Většina zam-telů by nechala doběhnout PS, nechala člověka vymarodit a pokud by o něj měla evidentvní zájem, pak by ho vzala zpět po ukončení neschopenky. Záleží na Vás, jestli využijete té možnosti a budete marodit u zam-tele. Třeba to nebude tak špatné a budete moci práci vykonávat nebo budete moci vykonávat práci jinou - třeba se dohodnete. Jít na Úřad práce nic moc neřeší - nevím, jak se ve Vašem okolí shání dobře nebo špatně práce. Jsou lokality, kde lidé jsou vděčni, že práci mají a berou peníze.

• 30. 6. 2015 8:33

katka2 (neregistrovaný)

Být vámi, teď podepíšu a potom budu řešit co dál.

• 30. 6. 2015 9:07

LidkaaEvička (neregistrovaný)

No shání se u nás dost těžko práce,ale já vykonávám velice těžkou práci a není kde mě přeřadit na lehčí práci,v nemocnici na zákroku mi propíchli plíci a říkali že minimálně půl roku budu marodit a nesmím tahat nic těžkého aby mi to neprasklo,ani prádlo nesmím pověsit...věřte jsem nešťastná a zoufalá,práci potřebuji jenže tam tahám někdy i víc jak 15kilo....tak asi tedy podepíši a pak uvidím,když tak dám výpověď ze zdrav.důvodů....děkuji za reakce Lidka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).