Re: půjčka zaměstnanci 75 000 Kč
Smlouvu o zápůjčce bych udělala, může se stát že přijde exekuce a nebude z čeho včas vrátit, kdyby to bylo jako záloha. Vyšší splátky zápůjčky řešíme přes pokladnu, vyplatíme mzdu v hotovosti a ihned přijmeme do pokladny příslušnou splátku zápůjčky. To že mu nic nezůstane je v takovém případě jeho problém, třeba má ještě jiné zdroje (plat manželky atd.)
ano děkuji, přesně takto jsem to chtěla řešit já, udělat dohodu o výplatě mzdy v hotovosti, čímž zruším dohodu zasílání mzdy na účet a paní na pokladně si vždy ze mzdy ponechá 12500 Kč. Ve smlouvě o zápujčce bych dala tuto částku a 6 měsíců.
ředitel chce zálohu,tak se ptám, abych mu netvrdila že něco nejde, když třeba ano
pravda, děkuji Vám oběma moc. Toto bude pádný argument, doklad o zápujčce je jistota, že dostaneme částku zpět, např. kdyby chtěl zrušit pracovní poměr atd. a obojí nejde. :) Jste zlaté. Nějak už jsem se v tom motala, poskytujeme první. Opravdu děkuju
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.