Re: OT: KOLAPS
Také mám info, že na jednom ÚzP v Praze nejdou počítače. Netuším, zda je to v souvislosti s KH, ale počítače nejdou.
Určitě nám bude vysvětleno, že to nic nebylo, že je vše OK a kolotočáři se odstěhovali z ČR.
Takže očekávané vítězství.
Čekal jsem na stránkách naší vrchnosti nějaké oslavy, jak se KH povedlo, a ono nic. Snad v pondělí.
Hezký víkend
Re: OT: KOLAPS
Už včera Schillerová na ČT24 odmítla ve 20,00 upřesnit podaná "KH
V tuto chvíli znova uvedu jenom číslo 190 tisíc, protože my tato data zjišťujeme vždycky v určitých intervalech, to znamená, konkrétní data v podstatě už konečná budeme mít zítra v dopoledních hodinách".
viz
http://www.mfcr.cz/cs/aktualne/v-mediich/2016/alena-schillerova-o-kontrolnim-hlaseni-v-24163
Možná to s těmi podanými nebude až taková bomba, uvidíme co ohlásí.
Pohádky o KH z nejvyšších míst
Alen,
děkuji za odkaz. ČT nesleduji a tuto informaci jsem neznal.
1) paní JUDr. uvádí, že včera mělo podat 290 000 plátců a za Q navíc přes 100 000 plátců. Tj. cca 400 000 plátců.
Na adrese z 15.12.2015 se udává, že je 500 000 plátců.
http://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/pro-media/tiskove-zpravy/2015/kontrolni-hlaseni-startuje-prvniho-ledna-2016-6916
Seknout se o 25% je dost síla i na JUDr..
Asi by měla dostat výzvu, ať se naučí sečítat.
2) JUDr. blouzní o tom, že plátci dělají chyby:
"Ty chyby jsou v podstatě skoro pořád stejné. Buď chybí vyplněná ID datové schránky, nebo vyplněný e-mail, nebo chybí číslo finančního úřadu, jsou to skutečně takovéto formální, téměř shodné chyby."
Nikdo plátcům platně neuložil, že musí vyplňovat údaje nesloužící k výběru daní jako je ID, e-mail, číslo FÚ. Všechny tyto údaje má FS k dispozici a pokud je nemá, tak pošle poštou psaní. ZDPH na to pamatuje, paní JUDr. ale právo nezná.
3) JUDr. pochází z GFŘ a tak opakuje lži, které tam zaslechla:
"Já se pořád domnívám, že to není administrativně náročné."
Asi to nemá cenu moc komentovat. Tato sekta má své náboženství, věcným argumentům není přístupná a tak je potřeba vydržet!
Hezký víkend!
Re: Pohádky o KH z nejvyšších míst
Hoďme na ní síť (a na ty další psychopaty taky) a posilme personál u Chocholouška. Je to duševní porucha, nebo záměr? Buď jak buď, je třeba tyto jedince izolovat a hlavně je zbavit moci rozhodovat o věcech přímo se dotýkajících duševně zdravých lidí. Už se těším na další úsměvné ódy :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.