Vlákno názorů k dotazu OT: KOLAPS od Pavel Jirsa - Re: OT: KOLAPS Také mám info, že na jednom...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2016 11:35

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Re: OT: KOLAPS
    Také mám info, že na jednom ÚzP v Praze nejdou počítače. Netuším, zda je to v souvislosti s KH, ale počítače nejdou.

Určitě nám bude vysvětleno, že to nic nebylo, že je vše OK a kolotočáři se odstěhovali z ČR.

Takže očekávané vítězství.

Čekal jsem na stránkách naší vrchnosti nějaké oslavy, jak se KH povedlo, a ono nic. Snad v pondělí.

Hezký víkend

• 26. 2. 2016 11:50

alen1 (neregistrovaný)

Re: OT: KOLAPS
    Už včera Schillerová na ČT24 odmítla ve 20,00 upřesnit podaná "KH
    V tuto chvíli znova uvedu jenom číslo 190 tisíc, protože my tato data zjišťujeme vždycky v určitých intervalech, to znamená, konkrétní data v podstatě už konečná budeme mít zítra v dopoledních hodinách".

viz
    http://www.mfcr.cz/cs/aktualne/v-mediich/2016/alena-schillerova-o-kontrolnim-hlaseni-v-24163

Možná to s těmi podanými nebude až taková bomba, uvidíme co ohlásí.

• 26. 2. 2016 12:32

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Pohádky o KH z nejvyšších míst
    Alen,

děkuji za odkaz. ČT nesleduji a tuto informaci jsem neznal.

1) paní JUDr. uvádí, že včera mělo podat 290 000 plátců a za Q navíc přes 100 000 plátců. Tj. cca 400 000 plátců.
    Na adrese z 15.12.2015 se udává, že je 500 000 plátců.

http://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/pro-media/tiskove-zpravy/2015/kontrolni-hlaseni-startuje-prvniho-ledna-2016-6916

Seknout se o 25% je dost síla i na JUDr..

Asi by měla dostat výzvu, ať se naučí sečítat.

2) JUDr. blouzní o tom, že plátci dělají chyby:

"Ty chyby jsou v podstatě skoro pořád stejné. Buď chybí vyplněná ID datové schránky, nebo vyplněný e-mail, nebo chybí číslo finančního úřadu, jsou to skutečně takovéto formální, téměř shodné chyby."

Nikdo plátcům platně neuložil, že musí vyplňovat údaje nesloužící k výběru daní jako je ID, e-mail, číslo FÚ. Všechny tyto údaje má FS k dispozici a pokud je nemá, tak pošle poštou psaní. ZDPH na to pamatuje, paní JUDr. ale právo nezná.

3) JUDr. pochází z GFŘ a tak opakuje lži, které tam zaslechla:

"Já se pořád domnívám, že to není administrativně náročné."

Asi to nemá cenu moc komentovat. Tato sekta má své náboženství, věcným argumentům není přístupná a tak je potřeba vydržet!

Hezký víkend!

• 26. 2. 2016 12:52

mickeymouse (neregistrovaný)

Re: Pohádky o KH z nejvyšších míst
    A nešlo by je ohradit ostnatým drátem a zákonem zakázat činnost? Protože nábor jejich členů se dělá nevybíravým způsobem. Ani nevíte jak a musíte plnit pokyny Nejvyššího.

• 26. 2. 2016 13:08

mickeymouse (neregistrovaný)

No a teď mě napadá, že tahle sekta ani nevybírá desátek, ale podstatně větší díl. Zlaté církevní pravidlo. :)

• 26. 2. 2016 12:55

B19 (neregistrovaný)

Hoďme na ní síť (a na ty další psychopaty taky) a posilme personál u Chocholouška. Je to duševní porucha, nebo záměr? Buď jak buď, je třeba tyto jedince izolovat a hlavně je zbavit moci rozhodovat o věcech přímo se dotýkajících duševně zdravých lidí. Už se těším na další úsměvné ódy :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).