Re: Hledám práci jako účetní, prosím por
personální agenturou bych já rozhodně nezačínala,jobdnes.cz
aktualizovaný út a čt je včetně agentur,ale nevěřím jimtak si dávám mimo agentury a jsou tam zajímavé nabídky
google.com zadejte hledám práci v praze a tobx v tom byl četr ,abyste něco nenašla
Nesmysl, jakýpak účetní asistent :-))) Musíte si víc věřit a vsadit trochu na drzé čelo :-))) Pokud tedy chcete být dobrá a opravdu pracovat a ne se jen bezproblémově vézt bez odpovědnosti ale také za málo peněz. Také bych nezačínala nutně s personální agenturou a zkusila hledat sama. Dnes nikdo neví všechno, každá firma má svá specifika a v čase na zapracování se potřebné nenápadně doučíte. J.F.
tady je důležité si věřit,nakonec zjistíte,že ti co jsou tam už déle / ne všichni/ nevědí ani polovinu toho co vy.
můj případ -na výběrové řízení jsem nevěděla co ještě prostudovat co si obléci atd...
fiema nádherná všichni v oblecéích spousta hezkých mladých lidí jak ve filmu,zkrátím to vzali mě a pak jsem se začala divit i ušima jim opravdu záleželo jen na image v hlavách mnohých nebylo ani seno už tam nejsem na co jsem chytla bylo špatně
dal jsem výpověď dřív než by bylo pozdě,
takže si věřte a jděte do toho nebojte se riskovat jak píše JF co nevím za pochodu okoukám ä potom je tu naše diskuze tak jakýpak pupínky .
Dobrý den všem,
děkuji Vám za odpovědi (ta odpověď no nazdar není ode mě). Já vím o sobě, že mám hodně mezer a hodně se čemu učit a nechci nikomu udělat v účtu binec. Není to tak, že bych se zbavovala odpovědnosti, jen vím co umím. Já bych se časem chtěla vypracovat na samostatnou, případně hl. účetní :o)...toť je můj cíl. Problém je v tom, že studuji VŠ, tak i moje docházka je omezena částečným úvazkem.
Přeji Všem mým rádcům pěkný den
Jana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.