Re: Hledám práci jako účetní, prosím por
personální agenturou bych já rozhodně nezačínala,jobdnes.cz
aktualizovaný út a čt je včetně agentur,ale nevěřím jimtak si dávám mimo agentury a jsou tam zajímavé nabídky
google.com zadejte hledám práci v praze a tobx v tom byl četr ,abyste něco nenašla
Co dělá účetní asistent? Myslím jaká je náplň práce?
Nesmysl, jakýpak účetní asistent :-))) Musíte si víc věřit a vsadit trochu na drzé čelo :-))) Pokud tedy chcete být dobrá a opravdu pracovat a ne se jen bezproblémově vézt bez odpovědnosti ale také za málo peněz. Také bych nezačínala nutně s personální agenturou a zkusila hledat sama. Dnes nikdo neví všechno, každá firma má svá specifika a v čase na zapracování se potřebné nenápadně doučíte. J.F.
tady je důležité si věřit,nakonec zjistíte,že ti co jsou tam už déle / ne všichni/ nevědí ani polovinu toho co vy.
můj případ -na výběrové řízení jsem nevěděla co ještě prostudovat co si obléci atd...
fiema nádherná všichni v oblecéích spousta hezkých mladých lidí jak ve filmu,zkrátím to vzali mě a pak jsem se začala divit i ušima jim opravdu záleželo jen na image v hlavách mnohých nebylo ani seno už tam nejsem na co jsem chytla bylo špatně
dal jsem výpověď dřív než by bylo pozdě,
takže si věřte a jděte do toho nebojte se riskovat jak píše JF co nevím za pochodu okoukám ä potom je tu naše diskuze tak jakýpak pupínky .
Dobrý den všem,
děkuji Vám za odpovědi (ta odpověď no nazdar není ode mě). Já vím o sobě, že mám hodně mezer a hodně se čemu učit a nechci nikomu udělat v účtu binec. Není to tak, že bych se zbavovala odpovědnosti, jen vím co umím. Já bych se časem chtěla vypracovat na samostatnou, případně hl. účetní :o)...toť je můj cíl. Problém je v tom, že studuji VŠ, tak i moje docházka je omezena částečným úvazkem.
Přeji Všem mým rádcům pěkný den
Jana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
16. 9. 2005 15:53
Dobrý den,
hledám práci jako účetní asistent. Mám praxi 3 roky podvojného účetnictví. Mohli byste mi, prosím, poradit nějakou dobrou personální agenturu. Nevím, jestli se v tomto oboru nějaká personálka nespecializuje. Pokud možno, aby měla sídlo v Praze.
Předem děkuji za rady Jana