Vlákno názorů k dotazu Neoprávněně vyplacená mzda od xy5 - Re: neoprávněně vyplacená mzda Na základě čeho jste zpracovávala...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2017 13:24

xy5

Re: neoprávněně vyplacená mzda
    Na základě čeho jste zpracovávala mzdu tomuto zam-ci? Předal Vám jeho nadřízený jeho docházku nebo za základě čeho jste mu zaplatila chybně dny? Píšete, že až nyní odevzdal OČR. To jste ani nepostřehli, že tento zam-ec není v práci a nesháněli se, co s ním je? Už jste mu předala výplatní pásku a odeslala mu peníze na účet (nebo si je vybral v hotovosti?)

• 17. 2. 2017 14:33

Evievi (neregistrovaný)

Re: neoprávněně vyplacená mzda
    Zaměstnanec si zpracovává docházku, jako obchodní zástupce, sám.
    Já obdržím od jeho zaměstnavatele pouze dovolená celkem, nemoc celkem očr celkem a příslušné doklady. Počet odpracovaných dnů neobdržím.
    Pán měl nástup 04.1. dále očr od 6-9.1, nemoc 9-12.1 nemoc 16-17.1. v celkovém počtu dní si napsal 5 dnů očr a 7 dnů nemoc. Nastal "souběh" toho 9.1. a zadala jsem si OČR do 08.1. a nemoc od 9.1. Tím ten počet dnů absolutně nesouhlasil. Poté mi včera přišel další očr 26-31.1. Bohužel jsem si počítala OČR i s víkendem a pomyslela jsem si něco o tom, že "někdo neumí počítat" ani ve snu mě nenapadlo, že tam bude ještě jedno OČR. Obchodní zástupci pracují někdy i o víkendech. Místo 10. směn tedy zaplaceno 14 směn. Výplatní pásku pán obdržel, obdržel i opravenou, peníze zaslány na účet. :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).