Re: Vyzvednutí výzvy KH z datové schránk
Nevolnické lhůty stanovené vrchností jsou hrozné.
Někteří to řeší tak, že v poslední den lhůty někdo potvrdí, i bez znalosti věci, že je vše v pořádku, a teprve po návratu účetní případně pošlou následné KH. Že by do té doby zareagoval FÚ není pravděpodobné. Také mají dovolenou.
Hezký den!
Re: Vyzvednutí výzvy KH z datové schránk
Děkuji všem za rady - potvrzení ze strany klientů jsem se právě chtěla vyhnout. Nedávno jsem to jedné paní ( naprostý laik ) vysvětlovala a bylo to těžší než jsem si myslela.
Děkuji moc, zkusíme dodržet těch 10 dní nelezení do datovky.
Luisa
Re: notifikační emaily z Datové schránky
Jste u datové schránky klienta zaevidována jako Oprávněná osoba s právem otevírat přijaté zprávy, nebo jako Pověřená osoba bez možnosti otevírat zprávy("kukátko")? Máte nastaveno, aby Vám chodily notifikační emaily z datové schránky klienta?
Od nového roku je možnost nastavení v DS, aby Oprávněné osobě chodily rozšířené notifikační emaily z datové schránky. Rozšířené o anotaci (věc), název a ID schránky odesílatele. Takže klient nemusí při využití dosílání "rozšířeného" notifikačního emailu vstoupit do DS a přesto ví, kdo mu a co poslal.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.