Vlákno názorů k dotazu Zůstatek dovolené po MD????prosím od Anonymní - Re: zůstatek dovolené po MD????prosím Musíte uvést více údajů...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2005 9:37

Anonymní (neregistrovaný)

Re: zůstatek dovolené po MD????prosím
    Musíte uvést více údajů , od do mateřská , rodičovskou dovolenou jste nečerpala ?Jakou výpověď - důvod .

• 8. 12. 2005 9:57

Anonymní (neregistrovaný)

------------------------------------------------------------------------------
    Mateřská dovolená od 18.7.2002 do 29.1.2003 pak rodičák. pokud správně čtu z karty zaměstnance...
    Měla zpět nastoupit 29.8.2005 ale bylo projednáno její propuštění a tak jí byla dána výpověď pro nadbytečnost §46 c prac. poměr tedy končí 30.11.2005 s 3 měsíční výstupní dobou která běží od 1.9.2005. Celé 3 měsíce je zaměstnankyně doma a mi ji proplácíme mimořádnou dovolenou.Nyní zpracovávám výplaty a jelikož jsem úplný začátečník a s tímto případem jsem se setkala poprvé - tak když jsem nahodila do programu ukončení jejího pracovního poměru k 30.11.2005 proplatil mi automaticky (jako u každého vystupujícího zaměstnance nevyčerpanou dovolenou) u této zaměstnankyně proplatil 20,5 dne tedy 153,75 hodin. nemůžu se nikde dohledat v knihách jak to je když se vrátí z MD zda má na to nárok nebo by měla tuto ŘD vyčerpat. Děkuji moc za radu-

• 8. 12. 2005 12:55

waldmann (neregistrovaný)

Ať to probírám shora či zdola, nějak se nemohu dostat na ten počet - z roku 2002 a 2003 jí dovolená propadla, v roce 2004 žádná nevznikla. Letos jí vznikla poměrná část dovolené 11/12, ale ta se jí bude krátit o 4/12 za 170 zameškaných dnů z důvodu rodičovské dovolené.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).