Vlákno názorů k dotazu Přehled podnětů k vylepšení-pouze náměty od Markéta K - - když odpovídám na dotaz, nemusela by se...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2019 13:47

Markéta K

- když odpovídám na dotaz, nemusela by se otvírat nová stránka, ale otevřel by se pouze formulář pro odpověď (funguje tak např. facebook), aby člověk neztratil celé vlákno diskuze
    - jak bylo několikrát zmíněno u dotazů a odpovědí je důležitý i rok příspěvku nejen den a měsíc (kvůli aktuálnosti), vč. vyhledávání
    - pokud jsem přihlášená, uvítala bych možnost volby nastavení, jakým způsobem chci vyhledávat v diskuzi, abych nemusela neustále přepínat na tlačítko "klasicky", pokud chci hledat na googlu, tak hledám přímo ve vyhledávači ne na diskusním fóru
    - ráda bych v osobním nastavení našla např. seznam dotazů, které jsem založila já nebo seznam dotazů, které mě zajímají - mohla bych je třeba zaškrtnout ke sledování (pokud mi přihlášení nedává něco navíc, nevidím důvod, proč se přihlašovat)

• 6. 3. 2019 13:52

Markéta K

- ještě mě napadá, když si zadám v odpovědi "Zobrazit náhled", zobrazí se mi celé jméno místo přezdívky a to mě mate, že se potom objeví všem v mé odpovědi (je to asi nějaká chyba v zobrazení)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).