ad 1) Jaké znění má ta Vaše výpověď, když tvrdí, že motáte 2 způsoby?
ad 2) Co to je - dosavadní post? Musí Vám přidělovat práci dle druhu práce, který máte sjednaný ve Vaší pracovní smlouvě.
ad 3) S tou přerušovanou pracovní dobou nevím, chtěla jsem se mrknout do Zákoníku na webu zakonyprolidi, tam jsou aktuální znění zákonů, ale probíhá tam údržba.
ad 4) Při příchodu si čipnete a při odchodu ne?
Ad 1) zaměstnanec podává výpověď v souladu s par.50, 3. odst. zákon číslo 262/2006Sb.
Ad 2) dosavadní post, tím myslím dosavadní pozici, dle pracovní smlouvy. Jedna se o vedoucí pozici. Nechce, abych byl po dobu výpovědní lhůty vedoucí. ( V prác. Smlouvě na dobu neurčitou mám přesný název pozice a její specifikace.)
Ad4)
Ano, při příchodu a odchodu si cipnu. Ale k záznamům se nedostanu. Ty si hlídá sám zaměstnavatel. Takže, když bude zaměstnávatel chtít říct, že jsem nebyla v práci, tak já mu to nemám jak dokázat.
Ano, šéfová.
O rozvržení PD, jakož i o začátku a konci směn rozhoduje zaměstnavatel. Ten v rámci své kompetence může rozdělit směnu na více částí, např. 2 hodiny práce, 1 hodina nic, 1 hodina práce, 2 hodiny nic, 4 hodiny práce, 2 hodiny nic, 1 hodina práce. Směna začíná v 6.00 a končí v 19.00 hodin.
Asi tak.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.