Vlákno názorů k dotazu Kompenzační bonus a antivirus od Osvc - Zajímá mě to stejné...ale logicky.....veškeré peníze z programu...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 11. 2020 18:26

Osvc (neregistrovaný)

Zajímá mě to stejné...ale logicky.....veškeré peníze z programu Antivirus jdou zaměstnancům.... osvč co má uzavřenou provozovnu by tak neměl nárok ani na korunu z jiného programu a byl by vlastně bez příjmu....

• 2. 11. 2020 5:45

Alena52 (neregistrovaný)

Dostala jsem na tuto otázku odpověď od naší Alči nejvyšší ve znění: obecně platí, že nelze kombinovat jednotlivé protikrizové programy, tedy např. komp.bonus a antivirus. Vyjímkou je pouze malá s.r.o. kde subjektem kom.b. je fyzická osoba (společník) a subjektem antiviru je právnická osoba (s.r.o.) . Prostě chtějí OSVČ zlikvidovat, to už je jisté.

• 4. 11. 2020 8:14

Ráďa (neregistrovaný)

Přesně tak. Zaměstnanec dostane náhrady ve 100% a my osvč jen 500 na den? To je výborné....

• 4. 11. 2020 8:16

Ráďa (neregistrovaný)

Tohle jsem poslal úředníků a žádná reakce.

Dobrý den po poradě se svým právním zástupcem upravuji a upřesňuji informace.
    Berte toto prosím jako Žádost o náhradu škody z důvodu krizových opatření vydaných vládou .
    Jsem OSVČ v gastronomii a též jako Business Development Manager a obsluha - školitel a mám velkou prosbu.
    Díky tomu co se děje v naší zemi díky covidu 19 jsem přišel o velikou spoustu peněz a tím myslím škodu ve výši 480 tis Kč když jsem byl bez práce díky nařízení vlády.
    Tj za 6 měsíců včetně měsíce říjen.Tzn. Částka je brána jako minimální částka v Brutto.
    Mám jeden veliký dotaz : Kdo mi tohle uhradí???
    Dlužím spousty peněz !!!!! Přišel jsem o auto!!!
    Přišel jsem o rozvoj ve firmě kde jsem se měl zásadně podílet na rozvoji firmy a výrobků do zahraničí a tím spojený nárůst mého platu plus provize.
    Díky opatření vydaných vládou můj nadřízený spolupracovník neúspěšně ukončil svou činnost a musel jsem opustit svou práci.
    Kdo mi to všechno uhradí??? To jsou ztráty o které jsem přišel ne svou vinou...
    Děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).