Zajímá mě to stejné...ale logicky.....veškeré peníze z programu Antivirus jdou zaměstnancům.... osvč co má uzavřenou provozovnu by tak neměl nárok ani na korunu z jiného programu a byl by vlastně bez příjmu....
Dostala jsem na tuto otázku odpověď od naší Alči nejvyšší ve znění: obecně platí, že nelze kombinovat jednotlivé protikrizové programy, tedy např. komp.bonus a antivirus. Vyjímkou je pouze malá s.r.o. kde subjektem kom.b. je fyzická osoba (společník) a subjektem antiviru je právnická osoba (s.r.o.) . Prostě chtějí OSVČ zlikvidovat, to už je jisté.
Tohle jsem poslal úředníků a žádná reakce.
Dobrý den po poradě se svým právním zástupcem upravuji a upřesňuji informace.
Berte toto prosím jako Žádost o náhradu škody z důvodu krizových opatření vydaných vládou .
Jsem OSVČ v gastronomii a též jako Business Development Manager a obsluha - školitel a mám velkou prosbu.
Díky tomu co se děje v naší zemi díky covidu 19 jsem přišel o velikou spoustu peněz a tím myslím škodu ve výši 480 tis Kč když jsem byl bez práce díky nařízení vlády.
Tj za 6 měsíců včetně měsíce říjen.Tzn. Částka je brána jako minimální částka v Brutto.
Mám jeden veliký dotaz : Kdo mi tohle uhradí???
Dlužím spousty peněz !!!!! Přišel jsem o auto!!!
Přišel jsem o rozvoj ve firmě kde jsem se měl zásadně podílet na rozvoji firmy a výrobků do zahraničí a tím spojený nárůst mého platu plus provize.
Díky opatření vydaných vládou můj nadřízený spolupracovník neúspěšně ukončil svou činnost a musel jsem opustit svou práci.
Kdo mi to všechno uhradí??? To jsou ztráty o které jsem přišel ne svou vinou...
Děkuji
Volala jsem na finanční správu kde mi bylo řečeno že souběh antiviru a komp. bonusu možný bude, že nemám zatím žádost o kb podávat a mám vyčkat do 11.11. kdy má proběhnout nějaké zasedání a pak 15.11. schválení... jinak by přece OSVČ vzali bonus a zaměstnance po dohodě poslali na úp.!?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
29. 10. 2020 9:45
Prosím, pokud si OSVČ požádá o kompenzační bonus, může následně žádat o Antivirus A (při uzavření provozovny, vyplácí mzdy...)?
Děkuji za info