Názor k dotazu Ukončení podpory mzdového programu - urgentní od Věra Vě - Děkuji za názor. Na Pohodu jsem se dívala,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 1. 2021 8:29

Věra Vě (neregistrovaný)

Děkuji za názor. Na Pohodu jsem se dívala, pro nás by to byla spíše verze Pamica, ale není nejlevnější. Též tam mají spoustu možností, spoustu nastavení verzí..., až moc. Potřebuji se mzdy lehce naučit, pak je použít až zase za měsíc a poradit si s tím co nejvíce sama. Nastavování číselníků mi nedělá probém. Problém je spíš v případě, že výpočty mívají SW napevno v programu a s číselníky nepracují. To pak člověk stále upozorňuje programátory na nějaké chyby. Kromě běžných nastavení v personalistice potřebuji, aby pokud možno celý další výpočet mezd byl ve mzdovém lístku a člověk se nemusel stále někam přepínat. Bojujeme o kvalifikované zaměstnance, kteří jsou stabilizováni na základě různých smluvním výjimek. Ten má sazbu přílatku takto, ten zase jinak. A dlouho čekám na podklady. Už jsem uvažovala i o outsorcingu, ale firma nezvládne mit v pořádku podklady a vědět, co chce. A to ještě se snažíme čerpat různé dotace, tedy v době, kdy to ještě šlo. Tak to musí být mzdy do puntíku dobře.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).