Názor k dotazu Testování zaměstnanců od xy - to, že nemá NTB je důvodem proč to...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2021 10:51

xy (neregistrovaný)

to, že nemá NTB je důvodem proč to nejde? to zaměstnavatel není schopen osobě, na které podle vás leží existence firmy, pořídit noťas? hledáte důvody proč to nejde a ne způsoby, jak by to šlo. tak se přijme jiná uklizečka, jiná mzdovka, prostě to jinak nejde. co by firma dělala, kdyby onemocněly na dlouhou dobu a třeba šly rovnou do invalidky? nebo když uklizečka zemře, tak se firma položí a brodí se v bordelu jak píšete? nebo zemře mzdovka a nikdo od té chvíle nebude dostávat mzdy?
    já bych o takové kolegy/zaměstnance, kterým nezáleží na zdraví ostatních a nejsou schopni pro to nic udělat a dvě vteřiny týdně strpět naprosto bezbolestný zásah, nestála.
    buďte rádi, že máte štěstí. já mám mrtvé mezi kolegy, kamarády i příbuznými. a jen jednomu bylo šedesát, ostatní byli mladší. blbá zkušenost, ale na druhou stranu NIKDO z kolegů se testování nebrání. třeba až někomu od vás zemře díky tomu svinstvu partner, dítě, rodič,... tak se postoj těchto covidiotů změní.
    mimochodem kolegyně, která zemřelého kolegu nakazila, se stále léčí na psychiatrii, sejmula takhle i svoji babičku :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).