Dobré ráno, opravuji se, písemně to bylo i tenkrát (u pracovního poměru). A už vím jak to je, pokud si stávající zaměstnanec ( který pracuje ve spol. dlouho) sám nepožádá, tak není potřeba dávat rozšířenou informaci. My asi dáme nakonec všem zaměstnancům rozšířenou informaci, tím nic nezkazíme. Doufám, že paní jasnou hned tak něco neodradí a bude i nadále naší věrnou poradkyní. Přeji všem hezké pondělí.
Samozřejmě, že neodradí. Už jsem se jednou na nějakou dobu odmlčela, protože jsem se nechtěla nechat pořád urážet. Ale pak jsem si uvědomila, že to je účelem naší ,,drahé rýpalky,,. Všechny odsud vyštvat, to je jejím cílem. Jen so vzpomeňte, kolik dobrých lidí zde již přestalo odpovídat na dotazy. Byla to p. Renáta, all, wendy a mnoho, mnoho dalších. A proč to dělá? Buď je zakomplexovaná nebo nemá ráda lidi. Ale osobně ji neznám, tak to už je z mé strany jen spekulace. Jen si vemte jak se pořád naváží do paní tosnadnenímožné. Prostě nás chce vyštvat, ale v mém případě se ji to nepodaří. Všem přeji pěkný den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.