To děkujete za ty kdáky jasné?
Něco vám řeknu: jasná neumí číst, nechápe, že při aplikaci právní úpravy záleží na každém slovíčku (hodinky, holínky, vše se natahuje). Nevidí souvislosti, nezná vývoj výkladu ani judikaturu, neumí předvídat rozhodnutí soudu.
Reaguje i na dotazy, které by měly smazány (takový návrh tu před lety byl, naše kancelář se toho ráda ujme).
Prezentovat se za každou cenu, to už je nemoc.
Vím, že před léty moje starší kolegyně napsala paní, která zde kvalitně odpovídá, něco v tom smyslu, že se naštěstí učila lépe, aby nemusela být mzdovou účetní. To se nemělo stát, dodnes nás to mrzí. Paní ....,, prosím, promiňte.
Jsme kancelář, co má jasná psát o tom, že jsme nikdy nepočítali dovolenou? Co ví o fungování takové kanceláře? Nic, nic.
Tak si tetu jasnou velebte i dál.
Dobré ráno, opravuji se, písemně to bylo i tenkrát (u pracovního poměru). A už vím jak to je, pokud si stávající zaměstnanec ( který pracuje ve spol. dlouho) sám nepožádá, tak není potřeba dávat rozšířenou informaci. My asi dáme nakonec všem zaměstnancům rozšířenou informaci, tím nic nezkazíme. Doufám, že paní jasnou hned tak něco neodradí a bude i nadále naší věrnou poradkyní. Přeji všem hezké pondělí.
Samozřejmě, že neodradí. Už jsem se jednou na nějakou dobu odmlčela, protože jsem se nechtěla nechat pořád urážet. Ale pak jsem si uvědomila, že to je účelem naší ,,drahé rýpalky,,. Všechny odsud vyštvat, to je jejím cílem. Jen so vzpomeňte, kolik dobrých lidí zde již přestalo odpovídat na dotazy. Byla to p. Renáta, all, wendy a mnoho, mnoho dalších. A proč to dělá? Buď je zakomplexovaná nebo nemá ráda lidi. Ale osobně ji neznám, tak to už je z mé strany jen spekulace. Jen si vemte jak se pořád naváží do paní tosnadnenímožné. Prostě nás chce vyštvat, ale v mém případě se ji to nepodaří. Všem přeji pěkný den.
Myslím, že tento server byl určen na odborné porady dobrovolné ostatním a ne urážení druhých, které zde v poslední době zasmraďuje osoba jménem "withautnickname"-anonym. Něco jiného je věcná argumentace a něco jiného napadání a urážení druhého. Vlastně jsem si z toho vzala, že jste mistr světa amoleta, někdo, koho berete jako konkurenci, protože se na něj lidé dlouho léta obracejí, tak z něj děláte blbce a taháte za slovo. Když se Vás zeptá na konkrétní dotaz, tak neodpovíte. Proč to tedy děláte, proč tu jste? Pokud jste tak dobrý(dobrá), tak si otevřete placenou poradnu a nemusíte se tu vůbec angažovat.
Spíše to bude tím, že on, ona, ono je právnického zaměření. Mluva a písemný projev právníka a mzdové účetní je hodně vzdálen. Právník je zaměřen na přesnou citaci zákona a mzdová účetní se snaží odpovídat pro pochopení dotazu z hlediska své praxe a znalosti zákonů a vyhlášek v oblasti své profese. Takže účetní nepoužívá jazyk úplně přesné citace daného zákona ale radu, jak postupovat. Přeji všem krásný den bez zbytečného stresu.
no ona je judr. a když jednou matlalové z podnikatele "odtajnili" registrace, čuměla jsem, že tu (tehdy tuším VN nebo VH) osobu znám. bývala to odbornice známá a hojně přednášející, ale ego a stáří udělalo své, asi i demence (to pak je člověk zlý, jinak si tu její proměnu nedovedu vysvětlit). teď už jen odpovídající systematicky uráží, asi si tím vynahrazuje léta, kdy o její služby byl zájem a byla opravdová odbornice ve svém oboru, ale ty doby jsou dávno pryč. kdoví, jací budeme my, až zaklepe to opravdové stáří.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
20. 10. 2023 12:40
Dobrý den, prosím, jak řešíte ( jestli se tedy musí nějak řešit) rozšířené informace o obsahu pracovního poměru od 1.10.2023 u stávajících zaměstnanců? Děkuji