Děkuji za reakci. Ptám se na to, jestli když někdo pracuje ne na "standartních" 40 hodin, má mít zkrácenou i dovolenou. Tzn. když někdo pracuje na 7 hodin denně, tak se mu bude i dovolená počítat ročně na 140 hodin? Asi jsem se špatně jsem se vyjádřila. Jen tlumočím dotaz na mě vznesený. A proč paní na ÚP? Protože tam byla evidovaná a asi se ptala. Že práce v obchodě není klasicky směnový. Omlouvám se za položený dotaz, ale když vidím kolikrát na co se zde lidi ptají, tak jsem netušila, že i můj dotaz bude patřit do této kategorie. Děkuji ještě jednou.
Taky moc nechápu, na co se ptáte. Pokud ve výpočtu nároku na dovolenou figuruje mj. délka stanovené nebo kratší týdenní pracovní doby, pak je snad logické, že při hodnotě 40 vyjde vyšší nárok než při hodnotě 38,75 nebo 37,5.
Dovolená se krátí jen pro neomluvené zameškánií práce.
Úřad práce nemá k obsahu pracovněprávních vztahů žádné kompetence, tj jako byste se ptala nějaké tetky na nádraží.
Fakt nevím, o co vám jde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.