Re: Potřebuji (zase) pomoct... Ivana.
To ano, jsem pracovala (20let) porad do 31.1.2006.
31.1.2006 jsem vyzvedla zapoctak, kde mi napsali 12000 Kc.
Hned 1.2.2006 jsem nastoupila u nove firmy. Pracuji jen 2 dny a
je to neunosne, musim odejit.
Vim ze by jsem mela po 1-nim zamestnani prihlasit se na pracak do 3 dnu, to je mi jasne.
Chci jenim vedet, co ted? Mam odpracovano 2 dni v nove firme a
kdyz ted odejdu, treba za 4 dni nebo tyden (jsem ve zkusebni dobe) budu mit podporu vypocitanou z 1-ho zamestnani nebo ze druheho - coz je velky rozdil. Irinko, poradte, prosim..Ivana
Potrebuji vedet z jakeho platu mi budou pocitat podporu z 12000
nebo ze 7500 ? Protoze u nove firmy zakladni mzda 7500.
Nebo kdyz bez prestavky pracuji uz leta , treba odejdu z nastavajiciho zamestnani v breznu, tak mi napocitaji 11 mesicu ze stareho a 1 mesic z noveho prumerny plat? Dekuji.moc
Dekuji za odpoved, pani Jirinko. na zapoctaku mam napsano pravdepodobny cisty vydelek za poslednich 12 mesicu 12000 Kc.
Jen ze jsem ho dala novemu zamestnavateli u ktereho pracuji 2 dny a chci odejit na pracak. Kamaradka mi rika, ze jsem udelala blbost, ze kdyz ted pujdu na pracak, tak uz podpora mi bude pocitat z noveho zamestnani a tady je maly plat. Ze kvuli sve blbosti, kvuli 2 dnem a podepsane nove smlouve ztratim narok na podporu z prvniho zamestnani a ta by byla hodne vyssi.
Nezlobte se.Ivana
když odejdete na úřad práce, poslední zaměstnavatel vám bude vyplňovat údaje o vašem výdělku, tedy bude asi pravděpodobný tzn. těch 7500, předchozí zápočťáky budou sloužit pouze k dokladování,že jste v posledních třech letech byla zaměstnána - čili že máte nárok na podporu, a výdělky na nich uvedené nejsou pro stanovení podpory důležité - vaše kamarádka má pravdu..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.