Názor k dotazu Krádež licenč.klíče k programu od Anonymní - Re: Děkuji Vám za názor Děkuji za názory,víte je...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 2. 2006 0:27

Anonymní (neregistrovaný)

Re: Děkuji Vám za názor
    Děkuji za názory,víte je paradox,pc mám zaheslované,dělám doma na soukr.a ,protože manžel má svůj pc a decka taky,a nesnášíme vzájemné !lezení!do pc,byť jen na net,tak mě nenapadlo zabezpečovat mail.To licenční číslo se tiskne na každém papíře,to není žádná tajnost,jen je to čísílko pod kterým jsem evidovaná u dodavatele programu,ale je paradox,že zmíněná paní mi fakturovala,a celkem mě překvapilo,že používá stejný program,a pak mě trkla ta licence.Jen pro úplnost paní,která mi tady na business odpovídala,asi pochopila,že se tiskne licenční klíč na faktuře??licenční číslo a klíč je něco jiného.A ta moje rádoby kámoška mi vlezla do mailu,když jsem odběhla k telefonu,jindy to být nemohlo.No je to drzost,mám sto chtí zavolat na program,ale nechci ji dělat ostudu.A tak to udělám,jak mi napsal pán(díky za skvělou radu)že mi bylo zcizen licenč.klíč...nenechám na sobě parazitovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).