Re: JanoF
Paní Jano, to máte jedno. Všichni anonymové začnou psát písmenko A a jste tam, kde teď.
Když se někdo jiný začne psát JanaF, tak ho také nemůžete donutit, aby s tím přestal.
Já teď vidím, že nějaký jiný Pavel se tady domáhá placení alimentů a ostatní si mohou myslet, že jsem to já, tedy zase jiný Pavel, který tady píše něco jiného..:-)):-))
Re: Ale pořád nevím, jak to bylo...
Já myslím, že hodně lidí se nepodepíše jen z pohodlnosti, takhle by je to přimělo se trochu namáhat :-)
Vy, Pavle, byste si měl dát ke jménu nějaký doplněk, abychom si vás nepletli :-) Mimochodem, umíte v reálu taky takhle roztočit ženské, jako v té diskuzi dole :-)))?
Lenku si opravdu nespletu, i když je jich tady víc :-)
Akorát že pořád nevím, jestli jsem ráno měla halucinace, nebo ne, s tou červenou tečkou...J.F.
Tak vy si snad myslíte, že jsem ňákej zakřiknutej, nebo co?
Řeknu vám to tak, ještě kolem puberty jsem se při kontaktu s děvčaty tak trochu ostýchal, ale pak mě to jaksi přešlo...
S ženskými je dobrá zábava, ale kromě té mojí, ta jaksi nemá smysl pro humor...:-))
No ale možná bych vás v reálu doopravdy sklamal, ono to záleží jak si dva padnou ...:-)
S tou tečkou halucinace nemáte, to se mi taky stává, že kurzor přeskočí do textu a objeví se ta tečka.
Pavle, kdyby to nebylo tak dlouhé, tak vám navrhnu, že byste se mohl podepisovat "Pavel se samosvorným šroubem" - hned by všichni věděli, o kom je řeč :-))
Jano F., taky pořád doufám, že zmizí ta přemíra anonymů... a pořád nic :-( Myslím, že by nebyla taková námaha vypisovat nějaký svůj nick. Kdo má v PC povolené cookies, tak stačí do políčka autor zprávy napsat první písmenko svého nicku a ono už mu naskočí celé... stačí ho jen potvrdit. No třeba nás pan Haken časem vyslyší. Haló pane Hakene, jste tam?
:-)
>
>Pavle, kdyby to nebylo tak dlouhé, tak vám navrhnu, že
>byste se mohl podepisovat "Pavel se samosvorným
>šroubem" - hned by všichni věděli, o kom je řeč :-))
>
A co takhle "Pavel , alias hůl do vody ponořená zdá se býti nalomená", to by bylo ještě delší...:-)
Evo, vy už jste mi tam dole pak utekla a JanaF ještě dřív.
Od vás jsem čekal, že mi ještě odpovíte na tu půjčku. No i když na tom už není nic legračního.
JanuF to tam asi moc nebavilo, tak tak odtud utekla a šla radši řešit nemyté záchody. Tak to já nemusím,,,,,, :-)
>Jano F., taky pořád doufám, že zmizí ta přemíra
>anonymů... a pořád nic :-( Myslím, že by nebyla taková
>námaha vypisovat nějaký svůj nick. Kdo má v PC povolené
>cookies, tak stačí do políčka autor zprávy napsat první
>písmenko svého nicku a ono už mu naskočí celé... stačí
>ho jen potvrdit. No třeba nás pan Haken časem vyslyší.
>Haló pane Hakene, jste tam?
>:-)
Nojo, to je ta rovnoprávnost, my musíme, doma taky :-(((
Líbí se mi ten nápad na vaše přejmenování, co takhle Pavel SŠ? Nebo Pavel ssš? To je ještě hezčí, připomíná to zmiji :-) Prosím, podepisujte se tak :-))) J.F.
P.S.: A nestěžujte si, že utíkáme od debaty, takhle jsme se ještě nikomu nevěnovaly :-)
Pavle, já jsem měla za to, že je to vyřešené. Pokud je to půjčka z vašich osobních peněz (nefiremních), pak ten úrok jistě patří do §8 , tudíž nepřijde do přehledů. Pokud by to bylo z firemních peněz, asi bych váhala, jestli ten úrok z půjčených firemních peněz nepatří pod §7 = do příjmů z živnosti = i do přehledů. Ale jelikož vedete DE, kde už se nemusí vést pokladna, tak je to asi těžko prokazatelné :-)
>
>Pavle, kdyby to nebylo tak dlouhé, tak vám navrhnu, že
>byste se mohl podepisovat "Pavel se samosvorným
>šroubem" - hned by všichni věděli, o kom je řeč :-))
>
A co takhle "Pavel , alias hůl do vody ponořená zdá se býti nalomená", to by bylo ještě delší...:-)
Evo, vy už jste mi tam dole pak utekla a JanaF ještě dřív.
Od vás jsem čekal, že mi ještě odpovíte na tu půjčku. No i když na tom už není nic legračního.
JanuF to tam asi moc nebavilo, tak tak odtud utekla a šla radši řešit nemyté záchody. Tak to já nemusím,,,,,, :-)
>Jano F., taky pořád doufám, že zmizí ta přemíra
>anonymů... a pořád nic :-( Myslím, že by nebyla taková
>námaha vypisovat nějaký svůj nick. Kdo má v PC povolené
>cookies, tak stačí do políčka autor zprávy napsat první
>písmenko svého nicku a ono už mu naskočí celé... stačí
>ho jen potvrdit. No třeba nás pan Haken časem vyslyší.
>Haló pane Hakene, jste tam?
>:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.