Re: JanoF
Paní Jano, to máte jedno. Všichni anonymové začnou psát písmenko A a jste tam, kde teď.
Když se někdo jiný začne psát JanaF, tak ho také nemůžete donutit, aby s tím přestal.
Já teď vidím, že nějaký jiný Pavel se tady domáhá placení alimentů a ostatní si mohou myslet, že jsem to já, tedy zase jiný Pavel, který tady píše něco jiného..:-)):-))
Re: Ale pořád nevím, jak to bylo...
Já myslím, že hodně lidí se nepodepíše jen z pohodlnosti, takhle by je to přimělo se trochu namáhat :-)
Vy, Pavle, byste si měl dát ke jménu nějaký doplněk, abychom si vás nepletli :-) Mimochodem, umíte v reálu taky takhle roztočit ženské, jako v té diskuzi dole :-)))?
Lenku si opravdu nespletu, i když je jich tady víc :-)
Akorát že pořád nevím, jestli jsem ráno měla halucinace, nebo ne, s tou červenou tečkou...J.F.
Tak vy si snad myslíte, že jsem ňákej zakřiknutej, nebo co?
Řeknu vám to tak, ještě kolem puberty jsem se při kontaktu s děvčaty tak trochu ostýchal, ale pak mě to jaksi přešlo...
S ženskými je dobrá zábava, ale kromě té mojí, ta jaksi nemá smysl pro humor...:-))
No ale možná bych vás v reálu doopravdy sklamal, ono to záleží jak si dva padnou ...:-)
S tou tečkou halucinace nemáte, to se mi taky stává, že kurzor přeskočí do textu a objeví se ta tečka.
Pavle, kdyby to nebylo tak dlouhé, tak vám navrhnu, že byste se mohl podepisovat "Pavel se samosvorným šroubem" - hned by všichni věděli, o kom je řeč :-))
Jano F., taky pořád doufám, že zmizí ta přemíra anonymů... a pořád nic :-( Myslím, že by nebyla taková námaha vypisovat nějaký svůj nick. Kdo má v PC povolené cookies, tak stačí do políčka autor zprávy napsat první písmenko svého nicku a ono už mu naskočí celé... stačí ho jen potvrdit. No třeba nás pan Haken časem vyslyší. Haló pane Hakene, jste tam?
:-)
>
>Pavle, kdyby to nebylo tak dlouhé, tak vám navrhnu, že
>byste se mohl podepisovat "Pavel se samosvorným
>šroubem" - hned by všichni věděli, o kom je řeč :-))
>
A co takhle "Pavel , alias hůl do vody ponořená zdá se býti nalomená", to by bylo ještě delší...:-)
Evo, vy už jste mi tam dole pak utekla a JanaF ještě dřív.
Od vás jsem čekal, že mi ještě odpovíte na tu půjčku. No i když na tom už není nic legračního.
JanuF to tam asi moc nebavilo, tak tak odtud utekla a šla radši řešit nemyté záchody. Tak to já nemusím,,,,,, :-)
>Jano F., taky pořád doufám, že zmizí ta přemíra
>anonymů... a pořád nic :-( Myslím, že by nebyla taková
>námaha vypisovat nějaký svůj nick. Kdo má v PC povolené
>cookies, tak stačí do políčka autor zprávy napsat první
>písmenko svého nicku a ono už mu naskočí celé... stačí
>ho jen potvrdit. No třeba nás pan Haken časem vyslyší.
>Haló pane Hakene, jste tam?
>:-)
Nojo, to je ta rovnoprávnost, my musíme, doma taky :-(((
Líbí se mi ten nápad na vaše přejmenování, co takhle Pavel SŠ? Nebo Pavel ssš? To je ještě hezčí, připomíná to zmiji :-) Prosím, podepisujte se tak :-))) J.F.
P.S.: A nestěžujte si, že utíkáme od debaty, takhle jsme se ještě nikomu nevěnovaly :-)
Pavle, já jsem měla za to, že je to vyřešené. Pokud je to půjčka z vašich osobních peněz (nefiremních), pak ten úrok jistě patří do §8 , tudíž nepřijde do přehledů. Pokud by to bylo z firemních peněz, asi bych váhala, jestli ten úrok z půjčených firemních peněz nepatří pod §7 = do příjmů z živnosti = i do přehledů. Ale jelikož vedete DE, kde už se nemusí vést pokladna, tak je to asi těžko prokazatelné :-)
>
>Pavle, kdyby to nebylo tak dlouhé, tak vám navrhnu, že
>byste se mohl podepisovat "Pavel se samosvorným
>šroubem" - hned by všichni věděli, o kom je řeč :-))
>
A co takhle "Pavel , alias hůl do vody ponořená zdá se býti nalomená", to by bylo ještě delší...:-)
Evo, vy už jste mi tam dole pak utekla a JanaF ještě dřív.
Od vás jsem čekal, že mi ještě odpovíte na tu půjčku. No i když na tom už není nic legračního.
JanuF to tam asi moc nebavilo, tak tak odtud utekla a šla radši řešit nemyté záchody. Tak to já nemusím,,,,,, :-)
>Jano F., taky pořád doufám, že zmizí ta přemíra
>anonymů... a pořád nic :-( Myslím, že by nebyla taková
>námaha vypisovat nějaký svůj nick. Kdo má v PC povolené
>cookies, tak stačí do políčka autor zprávy napsat první
>písmenko svého nicku a ono už mu naskočí celé... stačí
>ho jen potvrdit. No třeba nás pan Haken časem vyslyší.
>Haló pane Hakene, jste tam?
>:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
9. 2. 2006 13:32
Když jsem dnes ráno omylem na chvíli vstala a něco tady psala, nenabízel se mi automaticky podpis "Anonymní" - měla jsem z toho velkou radost, že jste nám, pane Hakene, splnil to přání, co máme s Evou M. a dalšími. Ale to byl jen nějaký chvilkový výpadek, nebo se mi to zdálo (jsem už na blázinec) ? Byla tam vedle okénka červená tečka a něco se tam muselo napsat :-) Škoda, že to nezůstalo, bylo by to fajn :-) J.F.