Názor k dotazu ??? od Kateřina - Re: ??? čertík asi nebudu, když jsem Káča!!! :-)...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2006 8:17

Kateřina (neregistrovaný)

Re: ???
    čertík asi nebudu, když jsem Káča!!! :-) Z Prahy nejsem, ale ano pracuji tu. Za Kč 100,- na hodinu opravdu nedělám. Na doktora mám nárok s tím, že zaměstnavatel nemá co odečítat. Viz výše odkaz. Pokud jste se rozhodl být podnikatelem, musel jste přistoupit na podmínky, které to přináší. Já sem zaměstnankyní a nenechám si srát na hlavu!!!!!! Nehledě patřím-li mezi lidi, kteří nemarodí, nechodí po doktorech, prostě toho nezneužívají!!!!! Za celé roky nemám jednu jedinou omluvenku, ale bohužel mě postihl velký zánět do zubu až mi z toho ochrnula část těla, jsem ráda, že ne napořád a hned se to změnilo, navíc opravdu jsem si sama neplánovala, že mě to postihlo ke konci roku, kdy jsem se snažila vše vyřešit ještě v bývalém zaměstnání, ale díky tomu, že mne chtěli do práce dříve, dohodli se tak a já musím a chci léčbu dokončit, navíc mi ji nynější zaměstnavatel sám skomplikoval!!!
    Navíc se možná nejedná o zaměstnavatele, ale o účetní, která to nesprávně zavedla do výplatnice atd..... Už se o tom nehodlám bavit, vím co pro to mohu v klidu a míru udělat a řešit to budu, s tím, že se možná nakonec může jednat o chybičku, která se napraví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).