Vlákno názorů k dotazu Kooperativa versus FÚ, náklady ????????? od Ilona - Re: Kooperativa versus FÚ, náklady ????? *****pripojim muj (zduraznuji)...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2006 11:25

Ilona (neregistrovaný)

Re: Kooperativa versus FÚ, náklady ?????
    pripojim muj (zduraznuji) soukromy nazor - FU nema sanci zjistit, ze jste kooperativu preplatili o 252 korun - to by musel kontrolovat i mzdy.... a to myslim nedela (no, treba RadkaB me vyvede z omylu); dale bych nezadala o vraceni preplatku, ale proste v pristi platbe poslala o 252 korun mene (samozrejme po minimalne telefonicke domluve s Kooperativou - popripade zaslani nejakeho vysvetlujiciho dopisu);
    pokud vam ten preplatek bude vracet, tak bych to jeste prouctovala do r. 2005 jako snizeni zaplaceneho pojistneho (pokud ho tedy uz nemate uzavreny), takze byste meli naklady v poradku... ale myslim si, ze to jsou zbytecne komplikace...

• 24. 3. 2006 13:24

Dana (neregistrovaný)

Paní Ilonko děkuji Vám, přesně tak jsem to původně zamýšlela, ale po zkušenostech s FÚ jsem opatrná.......... Taky se říká - více hlav, více rozumu, tak už jsme dvě co by to tak udělaly, tak to tak udělám. A přeji hezký víkend! Dana

• 24. 3. 2006 17:58

Martina (neregistrovaný)

Stalo se mi to samé a částku, o kterou jsem zaplatila více, jsem dala na 381 a příště zaplatím o to méně. Jde přibližně o stejnou sumu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).