Vlákno názorů k dotazu Uctování v Pohode od Zdenka - Re: Uctování v Pohode Dobrý večer. Pokud navádíte...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2006 0:14

Zdenka (neregistrovaný)

Re: Uctování v Pohode
    Dobrý večer. Pokud navádíte nové účetnictví, tak v Pohodě nastavte počáteční stavy na liště Účetnictví/Počáteční stavy/Počáteční stavy účtů. Při uzavření prvního roku účtování se pak do dalšího roku navedou počáteční stavy a najdete je v uvedené liště všechny včetně účtů převodových.
    O kurzové ztrátě účtuji v interních dokladech. Zdenka

• 29. 3. 2006 8:29

AS (neregistrovaný)

Moc dekuji za vasi odpoved. Jen jsem se jeste chtela zeptat, zda-li v internich dokladech uctujete o vsech kurzových rozdilech (i o kurzovych rozdilech pri prevodech uctu ci pokladny). Ja jsem to uctovala primo do pokladny nebo do banky, je to spatne? U pocatecnich stavu mi jde o to, ze potrebuji rozpustit ucty jako napr. 38400. Uctuji proti 602000, jen si nejsem jista, zda-li v internich dokladech. Nic jineho me nenapadlo:-).Diky

• 29. 3. 2006 10:22

AS (neregistrovaný)

Moc dekuji za vasi odpoved. Jen jsem se jeste chtela zeptat, zda-li v internich dokladech uctujete o vsech kurzových rozdilech (i o kurzovych rozdilech pri prevodech uctu ci pokladny). Ja jsem to uctovala primo do pokladny nebo do banky, je to spatne? U pocatecnich stavu mi jde o to, ze potrebuji rozpustit ucty jako napr. 38400. Uctuji proti 602000, jen si nejsem jista, zda-li v internich dokladech. Nic jineho me nenapadlo:-).Diky

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).