Re: Uctování v Pohode
Dobrý večer. Pokud navádíte nové účetnictví, tak v Pohodě nastavte počáteční stavy na liště Účetnictví/Počáteční stavy/Počáteční stavy účtů. Při uzavření prvního roku účtování se pak do dalšího roku navedou počáteční stavy a najdete je v uvedené liště všechny včetně účtů převodových.
O kurzové ztrátě účtuji v interních dokladech. Zdenka
Moc dekuji za vasi odpoved. Jen jsem se jeste chtela zeptat, zda-li v internich dokladech uctujete o vsech kurzových rozdilech (i o kurzovych rozdilech pri prevodech uctu ci pokladny). Ja jsem to uctovala primo do pokladny nebo do banky, je to spatne? U pocatecnich stavu mi jde o to, ze potrebuji rozpustit ucty jako napr. 38400. Uctuji proti 602000, jen si nejsem jista, zda-li v internich dokladech. Nic jineho me nenapadlo:-).Diky
Moc dekuji za vasi odpoved. Jen jsem se jeste chtela zeptat, zda-li v internich dokladech uctujete o vsech kurzových rozdilech (i o kurzovych rozdilech pri prevodech uctu ci pokladny). Ja jsem to uctovala primo do pokladny nebo do banky, je to spatne? U pocatecnich stavu mi jde o to, ze potrebuji rozpustit ucty jako napr. 38400. Uctuji proti 602000, jen si nejsem jista, zda-li v internich dokladech. Nic jineho me nenapadlo:-).Diky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 3. 2006 23:16
Dobry den, muze mi prosim poradit nekdo uctujici v Pohode?
Kde mam zuctovat pocatecni stavy uctu? Napriklad prevedeni PS 381 na 518? Je to v interních dokladech? A kde mohu uctovat o kurzove ztrate 563/311? Take v internich dokladech?
Dekuji moc