Vlákno názorů k dotazu Zneuziti ditete 2 od dan - Re: zneuziti ditete 2 >jeste jednou prosim o radu...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2006 16:24

dan (neregistrovaný)

Re: zneuziti ditete 2
    >jeste jednou prosim o radu muzu podet trestni oznameni
    >na pripad zneuziti ditete je to stare 4 roky v te dobe
    > mel ten kluk 19 let ona 14 ted je jim ji18 mu24 asi
    >o tom nebude chtit mluvit pred soudem ale mam nahravku
    > kde to de jasne slyset ze sni spal muzu to pouzit prevzit si dite je rozumne ale chci jet do Anglie za praci privezt si penize na dum a pak to skusim ale nechci aby ten kluk mezitim vychovaval moji dceru muzu ho tedy nahlasit a dostane za to nejaky trest dik za odpovedi

• 4. 4. 2006 16:39

L. (neregistrovaný)

Koho vychovával? Tu osumnáctiletou dceru????
    Čtyři roky jste to věděl a teď teprve se Vám to hodí a proto chcete podat trestní oznámení???
    No doufám, že na Vás taky nějaký paragraf najdou a napaří Vám jej!!!!
    Jste hnusný vypočítavec!!!!!!!

• 4. 4. 2006 16:42

Jiřka (neregistrovaný)

Vaší dceři je nyní 18, je tedy plnoletá, už ji nevychovává nikdo. Navíc ani nestojíte o to, aby bydlela s Vámi, protože chcete odjet, jde Vám jen o pomstu vůči němu. On ji tehdy znásilnil? Jestli ne a ona s ním spala dobrovolně a necítí tedy v současné době k němu odpor, pak to jistě popře jak on, tak ona. Mám dojem, že nahrávky nejsou důkazem - a navíc si neumím představit, jak se z takové nahrávky zjistí, kdy to bylo (a co se tam vůbec dělo).

• 4. 4. 2006 16:53

L. (neregistrovaný)

Taky jsem si myslela, že ta osumnáctiletá je jeho dcera, ale kousek níže je tento příspěvek :

DAN:
    zneuziti ditete pro Ilonu

Pro Ilonu v tom ze jsem zhrzeny pritel je pravda ,ale ma to duvod proc se na to ptam ten kluk co sni spal si v tu dobu pichal pervitin ja jsem sni zacal potom chodit jsou to 3 roky mam sni dide ona se knemu vraila ted ji vyhodily ze skoly jde to sni s kopce tim ze ho vyradim ji mozna pomuzu co vy na to ?

Autor zprávy: dan
    Čas zápisu: 4.4.2006 15:44

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).