Re: zneuziti ditete 2
Raději bych se snažila o převzetí dítěte do vlastní péče. Té dívce tímto postupem nepomůžete.
>jeste jednou prosim o radu muzu podet trestni oznameni
>na pripad zneuziti ditete je to stare 4 roky v te dobe
> mel ten kluk 19 let ona 14 ted je jim ji18 mu24 asi
>o tom nebude chtit mluvit pred soudem ale mam nahravku
> kde to de jasne slyset ze sni spal muzu to pouzit prevzit si dite je rozumne ale chci jet do Anglie za praci privezt si penize na dum a pak to skusim ale nechci aby ten kluk mezitim vychovaval moji dceru muzu ho tedy nahlasit a dostane za to nejaky trest dik za odpovedi
Vaší dceři je nyní 18, je tedy plnoletá, už ji nevychovává nikdo. Navíc ani nestojíte o to, aby bydlela s Vámi, protože chcete odjet, jde Vám jen o pomstu vůči němu. On ji tehdy znásilnil? Jestli ne a ona s ním spala dobrovolně a necítí tedy v současné době k němu odpor, pak to jistě popře jak on, tak ona. Mám dojem, že nahrávky nejsou důkazem - a navíc si neumím představit, jak se z takové nahrávky zjistí, kdy to bylo (a co se tam vůbec dělo).
Taky jsem si myslela, že ta osumnáctiletá je jeho dcera, ale kousek níže je tento příspěvek :
DAN:
zneuziti ditete pro Ilonu
Pro Ilonu v tom ze jsem zhrzeny pritel je pravda ,ale ma to duvod proc se na to ptam ten kluk co sni spal si v tu dobu pichal pervitin ja jsem sni zacal potom chodit jsou to 3 roky mam sni dide ona se knemu vraila ted ji vyhodily ze skoly jde to sni s kopce tim ze ho vyradim ji mozna pomuzu co vy na to ?
Autor zprávy: dan
Čas zápisu: 4.4.2006 15:44
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 4. 2006 15:51
jeste jednou prosim o radu muzu podet trestni oznameni na pripad zneuziti ditete je to stare 4 roky v te dobe mel ten kluk 19 let ona 14 ted je jim ji18 mu24 asi o tom nebude chtit mluvit pred soudem ale mam nahravku kde to de jasne slyset ze sni spal muzu to pouzit