Vlákno názorů k dotazu Zajištění daně-platby do Lichtenštejnska od Eva M. - Re: Zajištění daně-platby do Lichtenštej PS: Podle poučení na...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2006 9:20

Eva M. (neregistrovaný)

Re: Zajištění daně-platby do Lichtenštej
    PS: Podle poučení na tiskopisu viz tady http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xbcr/cds/5516_5.pdf
    se domnívám, že žádné zajištění daně se neprovádí, neboť Lichtenštejnsko je součástí Evropského hosp.prostoru. Takže lze skutečně celou částku zaplatit oné licht.firmě a tím to končí. Souhlasíte s tím?

• 23. 4. 2006 12:43

Jana F. (neregistrovaný)

Re: Zajištění daně-platby do Lichtenštej
    Evo M. zdravím vás a jsem ráda, že také pracujete i o víkendu jako já :-) K dotazu - možná mi něco uniklo a odpovídám špatně, ale až dosud jsem se domnívala, že zajištění daně §38/e se provádí jen u fyzických osob - a vy se zmiňujete o firmě? Pokud se mýlím, ráda se poučím. J.F.

• 23. 4. 2006 12:49

Eva M. (neregistrovaný)

Prosím vyjádřete se ještě někdo!!!!!!!!!
    Milá Jano F., v oblasti zajištění daní a mezinárodního zdanění se dost plácám a netroufám si vůbec nic tvrdit, setkám se s tím jen čas od času, ale neovládám to komplexně. Proto se ptám - nechci udělat chybu. Byla bych vděčná někomu, kdo je v tomto znalý a zkušenější, aby se vyjádřil a uvedl to na pravou míru. Děkuji předem!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).