Re: Zajištění daně-platby do Lichtenštej
PS: Podle poučení na tiskopisu viz tady http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xbcr/cds/5516_5.pdf
se domnívám, že žádné zajištění daně se neprovádí, neboť Lichtenštejnsko je součástí Evropského hosp.prostoru. Takže lze skutečně celou částku zaplatit oné licht.firmě a tím to končí. Souhlasíte s tím?
Re: Zajištění daně-platby do Lichtenštej
Evo M. zdravím vás a jsem ráda, že také pracujete i o víkendu jako já :-) K dotazu - možná mi něco uniklo a odpovídám špatně, ale až dosud jsem se domnívala, že zajištění daně §38/e se provádí jen u fyzických osob - a vy se zmiňujete o firmě? Pokud se mýlím, ráda se poučím. J.F.
Prosím vyjádřete se ještě někdo!!!!!!!!!
Milá Jano F., v oblasti zajištění daní a mezinárodního zdanění se dost plácám a netroufám si vůbec nic tvrdit, setkám se s tím jen čas od času, ale neovládám to komplexně. Proto se ptám - nechci udělat chybu. Byla bych vděčná někomu, kdo je v tomto znalý a zkušenější, aby se vyjádřil a uvedl to na pravou míru. Děkuji předem!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 4. 2006 8:33
České SRO plátce nakoupilo služby od firmy z Lichtenštejnska. Jedná se o služby obchodní, poradenské, technickou pomoc, SW služby atd. Prosím, musí se dělat nějaké zajištění daně při platbách za ty služby? Nebo lze té licht.firmě zaplatit plnou částku na faktuře a o víc se nestarat? Smlouva o zamezení dvojího zdanění s Lichtenštejnskem zatím není (pokud vím). Velmi prosím o srozumitelné vysvětlení + odkaz na paragrafy. Předem děkuji ochotným lidem, mám v tom zmatek :-/