Re: Zneužití osobních ůdajů!
To se mně nezdá, jde skutečně o banku? Nebo o nějakou firmu, která poskytuje půjčky? Každopádně jim odpovězte písemně, doporučeně, kde napíšete svoje námitky, a trvejte důkazu, že jste se svým ručením souhlasili. Nenechávali jste ani potvrzovat výši svých výdělků? To se po ručitelích také chce. A veškerou korespondenci s nimi si schovejte. Jestliže půjdete jednat osobně, nechejte sepsat závěr jednání a také si to schovejte.
>>Rádoby naši známí nás zneužili a uvedli nás do úvěru
>>jako ručitele!My s manželem jsme nic nepodepisovali a
>>teť nám chodí upomínky že máme platit.Banka odmítá
>>vydat jakýkoliv papír o tom že jsme něco
>>podepisovali(kopii úvěrové smlouvy atd...)Takže my v
>>ruce nemáme žádný
>>důkaz.Pokaždé když se snažíme něco zjisti dozvýme se
>>něco jiného.Jak se bránit???Poradí někdo prosím???
Nemusíte se bránit vůbec nijak. Prostě písemně odmítněte nárok banky na jakékoliv plnění s příslušným vysvětlením. Banka se bude muset svého nároku domáhat soudně a zde už bude muset příslušné dokumenty doložit - důkazní břemeno je na jejich straně.
>
>To se mně nezdá, jde skutečně o banku? Nebo o nějakou
>firmu, která poskytuje půjčky? Každopádně jim
>odpovězte písemně, doporučeně, kde napíšete svoje námitky, a
>trvejte důkazu, že jste se svým ručením souhlasili.
>Nenechávali jste ani potvrzovat výši svých výdělků? To se
>po ručitelích také chce. A veškerou korespondenci s
>nimi si schovejte. Jestliže půjdete jednat osobně,
>nechejte sepsat závěr jednání a také si to schovejte.
Karle, proč tak útočíte? Já se starám o sebe - viděl jste někde v mém pravopise chybu? Neviděl. Bylo to jen dobré doporučení pro p. Věru. Ještě ke všemu její dovětek o několik příspěvků výše. Nebylo by dobré v dop. dopise takto chybovat.
>>>A hlavně Věro, zkontrolujte si pravopis.
>>
>>Pro anonymniho hnidopicha - starejte se o sebe :-))
>>
>>Taky se priklanim k doporucenemu dopisu.
>Karle, proč tak útočíte? Já se starám o sebe - viděl
>jste někde v mém pravopise chybu? Neviděl. Bylo to jen
>dobré doporučení pro p. Věru. Ještě ke všemu její
>dovětek o několik příspěvků výše. Nebylo by dobré v dop.
>dopise takto chybovat.
Mily hnidopichu :-)
pani zde resi dosti velky a pro ni dulezity problem, v tom stavu muze klidne psat i chybne, zde neni skola a pani ucitelka neznamkuje.
A ten utok nevidim - pokud vite co znamena smajlik :-))
Re: pro Karla
Až dosud jsem si myslela, že na tyto stránky chodí právě lidé, kteří se nestarají jen sami o sebe, ale naopak se snaží pomoci druhým :-)
Za upozornění na pravopisnou chybu bych prostě poděkovala, co je na tom, já jsem se tady taky konečně naučila na stará kolena rozlišovat mě a mně :-) Jana F.
Re: pro Karla
JanoF - jak jsem jiz psal "hnidopichovi" mam tam smajlik - cili jsem to myslel v legraci a pak, tady se resi dulezite veci a tak si myslim, ze pravopis muze byt na druhem miste.
Nevim, pokud budu ve stresu a budu mit exekutora za dverma, tak nejaky pravopis me nebude zajimat, ale hlavni bude pro me podstatna rada, jak z problemu.
Tot muj nazor.
PS: to me a mne se na moje stara kola taky plete a dodnes jsem neschroupl standart s D :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.