Re: Zneužití osobních ůdajů!
To se mně nezdá, jde skutečně o banku? Nebo o nějakou firmu, která poskytuje půjčky? Každopádně jim odpovězte písemně, doporučeně, kde napíšete svoje námitky, a trvejte důkazu, že jste se svým ručením souhlasili. Nenechávali jste ani potvrzovat výši svých výdělků? To se po ručitelích také chce. A veškerou korespondenci s nimi si schovejte. Jestliže půjdete jednat osobně, nechejte sepsat závěr jednání a také si to schovejte.
>>Rádoby naši známí nás zneužili a uvedli nás do úvěru
>>jako ručitele!My s manželem jsme nic nepodepisovali a
>>teť nám chodí upomínky že máme platit.Banka odmítá
>>vydat jakýkoliv papír o tom že jsme něco
>>podepisovali(kopii úvěrové smlouvy atd...)Takže my v
>>ruce nemáme žádný
>>důkaz.Pokaždé když se snažíme něco zjisti dozvýme se
>>něco jiného.Jak se bránit???Poradí někdo prosím???
Nemusíte se bránit vůbec nijak. Prostě písemně odmítněte nárok banky na jakékoliv plnění s příslušným vysvětlením. Banka se bude muset svého nároku domáhat soudně a zde už bude muset příslušné dokumenty doložit - důkazní břemeno je na jejich straně.
>
>To se mně nezdá, jde skutečně o banku? Nebo o nějakou
>firmu, která poskytuje půjčky? Každopádně jim
>odpovězte písemně, doporučeně, kde napíšete svoje námitky, a
>trvejte důkazu, že jste se svým ručením souhlasili.
>Nenechávali jste ani potvrzovat výši svých výdělků? To se
>po ručitelích také chce. A veškerou korespondenci s
>nimi si schovejte. Jestliže půjdete jednat osobně,
>nechejte sepsat závěr jednání a také si to schovejte.
Karle, proč tak útočíte? Já se starám o sebe - viděl jste někde v mém pravopise chybu? Neviděl. Bylo to jen dobré doporučení pro p. Věru. Ještě ke všemu její dovětek o několik příspěvků výše. Nebylo by dobré v dop. dopise takto chybovat.
>>>A hlavně Věro, zkontrolujte si pravopis.
>>
>>Pro anonymniho hnidopicha - starejte se o sebe :-))
>>
>>Taky se priklanim k doporucenemu dopisu.
>Karle, proč tak útočíte? Já se starám o sebe - viděl
>jste někde v mém pravopise chybu? Neviděl. Bylo to jen
>dobré doporučení pro p. Věru. Ještě ke všemu její
>dovětek o několik příspěvků výše. Nebylo by dobré v dop.
>dopise takto chybovat.
Mily hnidopichu :-)
pani zde resi dosti velky a pro ni dulezity problem, v tom stavu muze klidne psat i chybne, zde neni skola a pani ucitelka neznamkuje.
A ten utok nevidim - pokud vite co znamena smajlik :-))
Re: pro Karla
Až dosud jsem si myslela, že na tyto stránky chodí právě lidé, kteří se nestarají jen sami o sebe, ale naopak se snaží pomoci druhým :-)
Za upozornění na pravopisnou chybu bych prostě poděkovala, co je na tom, já jsem se tady taky konečně naučila na stará kolena rozlišovat mě a mně :-) Jana F.
Re: pro Karla
JanoF - jak jsem jiz psal "hnidopichovi" mam tam smajlik - cili jsem to myslel v legraci a pak, tady se resi dulezite veci a tak si myslim, ze pravopis muze byt na druhem miste.
Nevim, pokud budu ve stresu a budu mit exekutora za dverma, tak nejaky pravopis me nebude zajimat, ale hlavni bude pro me podstatna rada, jak z problemu.
Tot muj nazor.
PS: to me a mne se na moje stara kola taky plete a dodnes jsem neschroupl standart s D :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 6. 2006 12:36
Rádoby naši známí nás zneužili a uvedli nás do úvěru jako ručitele!My s manželem jsme nic nepodepisovali a teť nám chodí upomínky že máme platit.Banka odmítá vydat jakýkoliv papír o tom že jsme něco podepisovali(kopii úvěrové smlouvy atd...)Takže my v ruce nemáme žádný důkaz.Pokaždé když se snažíme něco zjisti dozvýme se něco jiného.Jak se bránit???Poradí někdo prosím???