Re: O kolik byste si rekli?
No potěš, hospoda je pro účtaře pohroma, buďte rád, že tam nevaří. Pořádně je natáhněte, takové známe. Ale teď solidně - jsem z chudého kraje a podle mého odhadu byste se asi neměl řídit. Já osobně bych si řekla aspoň 2500 Kč měsíčně- je to ovšem hodně individuální a jen Vy nejlépe víte, koli úsilí Vás tato práce stojí. Ale každopádně bych si udělala rozbor položek a prací za poslední rok a podle svého ceníku bych si pak dohodlaměsíční paušální částku. Nebojte se, oni nás potřebují !
Diky za nazor. Ono to zaclo celkem pohodove, nejdriv jedna hospoda, pomalu se to rozjizdelo a najednou sou 2, ted navic stanky na fotbale, k tomu ty dane a jine... Navic je potiz dostat faktury, DPH pak delam po nocich mezi 20-25. daneho mesice. Nejsou schopni mi vysvetlit co znamenaji urcite polozky, jestli pri reklamaci piva sud odvezou a zapisi ho do odvezenych obalu, nebo ne. Taky obcas nedodaji par faktur a me pak leti na kartach sudy - vraci ty ktery nejsou. Na to pochopitelne prijdu diky vyse uvedenemu pozde a dodatecny DPH nechci davat, jednu kontrolu jsem uz zazil.
Takze souhrnem, co zpocatku byla prochazka ruzovym sadem je ted nocni mura ktera mi zabira strasne casu.
no je to fakt. když na černo...... a mě by zajímalo, když bude mít kontrolu z FU, jak ukecá, že jim dělá všechny daně, sklady, tržby atd atd, na všem je podopsaný ASI on, a kde má zaznamenanou nějakou odměnu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.