Vlákno názorů k dotazu Označování smazaných příspěvků :-) od business.center.cz - Re: Označování smazaných příspěvků :-) Uvažoval jsem, že bych...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 10. 2006 23:59

business.center.cz (neregistrovaný)

Re: Označování smazaných příspěvků :-)
    Uvažoval jsem, že bych udělal nějakou možnost zobrazování skrytých příspěvků, buď nějaký přepínač pro zvědavé nebo takové druhé fórum "žumpa".

Jaký má ale smysl, aby byly dále přístupné "zapovězené" příspěvky? Jenom se nad nima budete dále hádat. Nic takového.

Jako rozumné vidím moderátorské funkce jako např. možnost úpravy nadpisů, zakázaná slova (Ferry) atp. Také bude registrace uživatelů a třeba i možnost hodnocení odpovědí.

Zabývat se kategorizací, hodnocením či jakkoliv jinak podrobněji "smazanými" příspěvky není prioritou, drtivou většinu návštěvníků vůbec nezajímají.

Stejně tak nemá smysl, aby tu "oběti moderátrských zásahů" diskutovali nad prací moderátorů (A teď nenarážím na nic ani nikoho konkrétního!). Pokud má vůči postupu moderátorů někdo námitky, může je uplatnit na mém mailu a já se podle toho zařídím.

ad psaná pravidla fóra:
    1) Většina to dopředu nečte.
    2) Je snad v takových pravidlech něco, co by nebylo samozřejmostí na civilizovaném fóru mezi civilizovanými lidmi?
    3) Jiný smysl, než dodatečné poukazování "porušil jste pravidlo 3)" v tom nevidím. Zase jen další příležitost k flamewars. "A jaké konkrétní pravidlo jsem porušil?"
    4) Je to alibizmus. Klidně něco takového zveřejním, pokud někdo sám neví, jestli může někomu říkat "vy debile"...

Robert Haken

• 11. 10. 2006 12:17

Jana F. (neregistrovaný)

Pane Hakene a nešlo by mazat jen jednotlivé příspěvky, jméno tam ponechat a označit SMAZÁNO? Já vím, blbě by to vypadalo, ale věřím, že jen krátký čas a pak by naopak moderátorům práce ubylo.

Podívejte se třeba na tu z větší části smazanou debatu o autochladničce, vezměte jednotlivé příspěvky a uvidíte, že jsem psala jen k věci, slušně a dokonce na jednostranné napadání (že dostanu přesdržku, že jsem podnapilá a podobně) jsem vůbec nereagovala. Přesto jsem s těmi, kdo takto začínají, házená do jednoho pytle...Je mi to moc nepříjemné, bojím se tady zeptat i odpovídat, protože se hned na moje odpovědi nalepí ti dva s urážkami a invektivami, připomínkami minulých sporů a každá debata je tak zabitá.

Občasné slovo k moderátorům nám prosím nezazlívejte - v něčem jsem se mýlila a mám od včerejška moc krásný pocit z toho graverova vyjádření :-) Dost pro mě znamená, když můžu tady (a nejen tady) důvěřovat lidem, kterých si vážím :-)

A má graver pravdu i v tom, že se občas podíváme i na jiné fórum, ale všichni se sem vracíme, protože je to tady nejlepší :-) Jana F.

• 11. 10. 2006 12:36

Při mazání (lépe řečeno skrývání) je možno skrýt pouze určitou část stromu, tj. závadný příspěvek a odpovědi na něj. Nechávat odpovědi na závadný příspěvek podle mě nemá cenu a moderátoři by museli procházet odpovědi, jestli někde není závadný text citován, atp. Je pravda, že občas obsahují odpovědi nějaké věcné informace k problematice.

Je smutné, že se tu stále bavíme o tom, jak mazat. Bavme se však o tom, jak nemazat - jak zařídit, aby mazání nebylo potřeba.

Pokud se nemýlím, tak většina bitek probíhá mezi stálými návštěvníky, naopak sváteční návštěvníci se starají o svůj problém, řeší svůj dotaz a nemají potřebu někoho napadat. Ach jo, já mám jiné starosti než řešit, proč se Máňa s Božkou nesnáší. Že vás to baví...

Robert Haken

• 11. 10. 2006 12:48

Jana F. (neregistrovaný)

No vidíte, pane Hakene, to je přesně to, co jsem myslela, i vy všechny házíte do jednoho pytle... Nebaví mě to vůbec, a s urážkami pořád dokola nezačínám... Jana F.

• 11. 10. 2006 12:51

Nemyslel jsem Vás, ani nikoho jiného konkrétně...
    ...už ani nestíhám sledovat, kdo s kým se zrovna nesnáší.

RH

• 11. 10. 2006 12:48

graver (neregistrovaný)

>Při mazání (lépe řečeno skrývání) je možno skrýt pouze
    >určitou část stromu, tj. závadný příspěvek a odpovědi
    >na něj. Nechávat odpovědi na závadný příspěvek podle
    >mě nemá cenu a moderátoři by museli procházet odpovědi,
    >jestli někde není závadný text citován, atp. Je
    >pravda, že občas obsahují odpovědi nějaké věcné informace k
    >problematice.
    Takže pochopte, že se z technických důvodů s tím shitem občas sveze i něco nezávadného. Není to o tom, že tu selektivně mažeme to co se *nám* nelíbí. A ze stejných důvodů to neberte jako "házení do jednoho pytle" - prostě se utne celá ta větev, bez ohledu na to, kdo je útočník a kdo obránce.
    >
    >Je smutné, že se tu stále bavíme o tom, jak mazat.
    >Bavme se však o tom, jak nemazat - jak zařídit, aby
    >mazání nebylo potřeba.
    O tom jsme se bavili už xx-krát (naposledy jsem to opakoval včera v tomhle threadu). Na někoho holt platí jen ta palice do hlavy.
    >
    >Pokud se nemýlím, tak většina bitek probíhá mezi
    >stálými návštěvníky, naopak sváteční návštěvníci se starají
    >o svůj problém, řeší svůj dotaz a nemají potřebu
    >někoho napadat.
    Prostě si pár jedinců udělá z BC ring a ostatní na to čučí jak bukvice do pánské šatny :-((
    Ale ono je to jinde dost podobný - jen je tam třeba technicky víc možností, jak to řešit. Ale programovat nějakou šílenou funkcionalitu jen proto, že se pár lidí nepoučí, to je fakt pakárna.
    >Ach jo, já mám jiné starosti než řešit,
    >proč se Máňa s Božkou nesnáší. Že vás to baví...
    Škoda, že jiné starosti nemají i Máňa s Božkou. Uzávěrku na vás!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).