Re: Potvrzení o příjmu pro soc.dávky
No to je právě to, také jsem si myslela, že v tomto případě nevyplňuji nic, ale na úřadě trvají na tom, že já musím potvrdit nulu. Ne tedy tak, že nic nevyplňuji, ale že vyplním nulu a tu potvrdím a to se mi právě nezdá. Vždyť je tam uvedeno, že jde o příjmy podle § 6. I když tedy chápu, že pokud by měl zúčtování 2005, tak by se to museli nějak dozvědět, ale pořád mi leží v hlavě, jak já můžu příjmy podle § 6 vyplnit nula, když samozřejmě příjmy měl.
Re: Potvrzení o příjmu pro soc.dávky
do potvrzení dejte příjem nula a napište poznámku, že za r. 2005 i za r. 2006 podával daň.přiznání na FÚ
pokud bych prováděla RZD za r. 2005 ve firmě - píšu do kolonky příjem vratku daně (k částce píšu poznámku vratka daně za r. 2005) a dále poznámku, že za r. 2006 podával daň.př. na FÚ
do kolonky 2. napíšu vyplacené nemoc.dávky (velká organizace)
také se mi již stalo, že dotyčný zaměstnanec byl povinen podat daň.př. na FÚ, ale nepodal ho, takže jsem potvrdila nulu s poznámkou, že podával daň.př.na FÚ a pak jsme se trochu s FÚ dohadovali, neboť nejprve chtěli ode mě potvrdit celý příjem - ale to je zase jiný problém
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.