Vlákno názorů k dotazu Nemocenská? od xy - Re: Nemocenská? neomluvenou absenci bych počítala od 18. do...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 11. 2007 9:36

xy (neregistrovaný)

Re: Nemocenská?
    neomluvenou absenci bych počítala od 18. do 23.9. včetně + hodiny, které neodpracovala do konce prac. doby 17.9.
    náhradní volno dát nemůžete, neboť nemá napracované hodiny, které by si mohla vybrat
    neschopenku budete platit od 24.9. do konce prac. neschopnosti
    VZ pro ND bude z VZ pro SP - tj. z výdělku za 17.9. a budete dělit kal. dny, tj. včetně neomluvených absencí - tj. 7 kal. dny (takže neschopenka bude malá)
    nezapomeňte, že z neomluvené absence musíte zaměstnankyni srazit 13,5% z min.VZ pro ZP za kal.dny neoml. absence
    ukončete prac. poměr ve zkušební lhůtě - už je uschopněná, tak kdykoliv ve zkušební lhůtě
    jen mi není jasné, proč jste to už neřešili při zpracování mezd za září- vždyť nemůžete mít správně zúčtováno

• 21. 11. 2007 10:12

Renata (neregistrovaný)

Já už bych jí asi propustila 18.září. A neměla by nárok ani na nemocenskou.

• 21. 11. 2007 13:04

Jiřina (neregistrovaný)

Já jsem to řešila už v říjnu, paní slíbila, že přijde a vše doloží, ale nestihla to do termínu výplat, tak jsem to (špatně) nechala ležet. Teď to musím napravit. Paní ještě marodí, ale má PP na dobu určitou do konce listopadu. Děkuji za radu, asi jsem moc měkká mzdová. Darebáky neodhadnu. Budu muset přitvrdit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).