Re: OT: Děkuji za ochotu,už posílám ;-)
já jsem z vás už pitomá :) já tomu už tedy nerozumím, ale to není podstatný, důležitý je, že mi Graver napsal tu jednu protivnou větu a já tedy raději napíšu jenom v 17.00 :-)) ale jinak všem děkuji, pa
jo a píšu to Němce a tý je asi jedno, jestli Britský království používá p. nebo a. a protože německy už vůbec neumím, tak jsem riskla tu Aj a už končím, mně to stačí :) papa
Nechápu, co myslíte tou protivností. Opravdu mi nedošlo, co znamená to p.a. Snažil jsem se jen poradit.
Pokud to mělo znamenat prostě 17:00, tak použijete buď 5 pm (minuty a tečky se v tomto případě nepíšou) nebo prostě 17:00 (24hodinová soustava se dnes běžně používá i v UK).
ježíší, Gravere, ta protivnost nebyla na vás !!! mně ta věta byla protivná, protože to neumím ! já byla moc ráda, že jste mi poradil a navíc právě tak rychle jak jsem potřebovala, spěchala jsem,tak jsem nepřemýšlela, co říkám-píšu, tak dobrý ?? ještě jednou moc děkuji a už jsem si to uložila i s nápovědou pro horší časy, dobrou noc, zdraví všechny neznalý jojo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.