Re: Placení
Záleží,jak máte napsanou smlouvu,ale pojud je auto ve špatném stavu a nedělá pravidelné prohlídky,tak byste s autobusy neměli vůbec jezdit,protože za jízdu v technicky špatném stavu autobusu mátew zodpovědnost vy a těch nehod je opravdu hodně a nikdo si na vás nic nevezme. Asi bych vám poradila změnit zaměstnavatele,nechci,aby se vám něco stalo a možná,že byste to mohl nahásit i na dopravním inspektorátu,v podtatě je to vaše povinnost,protože i vy ohrožujete životy a zdraví lidí,které vozíte nebo které potkáte jako účastník silničního provozu.Možná,že se bojíte,že byste jinou práci nenašel,ale stačí se rozhlídnout
Re: Placení
Já jsem myslel jako na servisní prohlídky s motorem, na seřízení vstřiků atd., jinak je to v pořádku, já bych taky nejel se žádnou herkou abych ohrozil lidi. To bych si na triko nevzal. Tam se jédná o to placení těch pohoných hmot nad spotřebu. Ve smlouvě o tom není ani zmínka, tak že si myslím, že si to zaměsnavatel nemůže dovolit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.