Vlákno názorů k dotazu Placení od Jana - Re: Placení Záleží,jak máte napsanou smlouvu,ale pojud je auto...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2008 18:24

Jana (neregistrovaný)

Re: Placení
    Záleží,jak máte napsanou smlouvu,ale pojud je auto ve špatném stavu a nedělá pravidelné prohlídky,tak byste s autobusy neměli vůbec jezdit,protože za jízdu v technicky špatném stavu autobusu mátew zodpovědnost vy a těch nehod je opravdu hodně a nikdo si na vás nic nevezme. Asi bych vám poradila změnit zaměstnavatele,nechci,aby se vám něco stalo a možná,že byste to mohl nahásit i na dopravním inspektorátu,v podtatě je to vaše povinnost,protože i vy ohrožujete životy a zdraví lidí,které vozíte nebo které potkáte jako účastník silničního provozu.Možná,že se bojíte,že byste jinou práci nenašel,ale stačí se rozhlídnout

• 28. 2. 2008 20:00

Kuba (neregistrovaný)

Já jsem myslel jako na servisní prohlídky s motorem, na seřízení vstřiků atd., jinak je to v pořádku, já bych taky nejel se žádnou herkou abych ohrozil lidi. To bych si na triko nevzal. Tam se jédná o to placení těch pohoných hmot nad spotřebu. Ve smlouvě o tom není ani zmínka, tak že si myslím, že si to zaměsnavatel nemůže dovolit.

• 28. 2. 2008 22:04

Jiřka (neregistrovaný)

Srážet ze mzdy nebo snižovat základní mzdu nemůže, ale snížit pohyblivou složku mzdy (odměny, prémie, osobní ohodnocení) může.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).