OT: Mám nárok na náhradu za cestu do zam
To co teď napíši nemá žádnou souvislost s tazatelkou. Jenom mi to Zuzka tak nějak připomněla.
Mám jednu známou, která dělala v lékárně nějakou tu pomocnou sílu. Majitelka za ní přišla, že potřebuje, aby jeden den v týdnu (číslem 1) jezdila do lékárny v sousední vesnici, vzdálené 5 km (slovy pět), spojení celkem bez problémů. Samozřejmě se raději nechala vyhodit s odstupným, protože ona se musí starat o děti!! (14, 18 a 20). Navíc její manžel chodí na směny!!! Její chlap tehdy dělal 24, takže jeden práce a 3 dny doma. Navíc nebyl problém si směnu přehodit tak, aby ji neměl v den, kdy by ona jela celých 5 km z domova. O tom, že v rodině ještě figurovala babička raději ani nepíši.
Re: OT: Mám nárok na náhradu za cestu do
Hezký příběh, je to o tom,zda chci a nebo nechci pracovat....jezdila jsem 3 roky každý den autem 103 km do práce a 103 km z práce a šlo to taky....a i ted to mám 60 km a nevzlykám.Bud budu dělat za polovic, ale budu ve tři hodiny doma, nebo holt musím cestovat, každého volba....:-)))))))))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.