Re: Mám nárok na náhradu za cestu do zam
Bože, to je fakt problém. Líbí se Vám ta práce? Pokud ano, buďte ráda, pokud ne, odejděte. To jsou samé nároky a nároky, jde o to, jestli by Vás někdo přemlouval, abyste zůstala. Ach jo.
OT: Mám nárok na náhradu za cestu do zam
To co teď napíši nemá žádnou souvislost s tazatelkou. Jenom mi to Zuzka tak nějak připomněla.
Mám jednu známou, která dělala v lékárně nějakou tu pomocnou sílu. Majitelka za ní přišla, že potřebuje, aby jeden den v týdnu (číslem 1) jezdila do lékárny v sousední vesnici, vzdálené 5 km (slovy pět), spojení celkem bez problémů. Samozřejmě se raději nechala vyhodit s odstupným, protože ona se musí starat o děti!! (14, 18 a 20). Navíc její manžel chodí na směny!!! Její chlap tehdy dělal 24, takže jeden práce a 3 dny doma. Navíc nebyl problém si směnu přehodit tak, aby ji neměl v den, kdy by ona jela celých 5 km z domova. O tom, že v rodině ještě figurovala babička raději ani nepíši.
Re: OT: Mám nárok na náhradu za cestu do
Hezký příběh, je to o tom,zda chci a nebo nechci pracovat....jezdila jsem 3 roky každý den autem 103 km do práce a 103 km z práce a šlo to taky....a i ted to mám 60 km a nevzlykám.Bud budu dělat za polovic, ale budu ve tři hodiny doma, nebo holt musím cestovat, každého volba....:-)))))))))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
2. 5. 2008 7:54
Dobrý den,
firma se stěhuje o cca 10 km.
Mám nárok na náhradu za zvýšené náklady za cestu do a z práce?
Děkuji moc