Re: škodni udalost firemniho vozidla-pod
Pokud se stalo tak, jak říkáte, tak bych s paní byla brzo hotová, jelikož u toho nebyl žádný svědek a je to tvrzení proti tvrzení. Argumentovala bych tím, že na mém voze nebyl žádná škoda a že jsem jí proto nemohla takovou škodu udělat, jelikož by to šlo alespoň trochu poznat na mém autě......
Měla jste volat policii ke zdokumentování a rozhodnutí o zavinění, pokud jste to neudělala poskytla údaje protistraně, jakobyste souhlasila se škodou, nic jste nezadokumentovali, tak co chcete teď dělat? Jedině odpovědět, že jste nezavinila škodu v té výši, ať se protistrana soudí, ale to by se Vám taky nemuslo vyplatit, nevíte,jaké má ona argumenty.
Předání údajů protistraně ještě automaticky neznamená, že dopředu souhlasím úplně se vším. vím to z vlastní zkušenosti, kdy jsem benevolentně nevolal policii k menší nehodě, protože mě viník nehody doslova uprosil. Když potom došlo k řešení, tak cukl a závěr byl, že je to tvrzení proti tvrzení. Protože jsem neměl podepsaný žádný papír, kde by uznal na místě svoji vinu, ale právě jenom jeho údaje.
Takže teď tvrďte, že rozsah poškození není takový, jak paní udává.
Nevim nevim, ale v tomhle bananistanu volat policii k male doravni nehode do 1000,-Kc? To by Vam mohli nauctovat. Nevim zda ten paskvil uz schvaili.
Jinak na pojistovnu nahlaste, ze na druhem vozidle nic poskozeno nebylo a ze mate podezreni na podvodne jednani. Uvedte, ze pokud by bylo jak poskozena pise , tak by jste samozrejme policii volala ale vzhledem k tomu, ze zadne poskozeni videt nebylo nikoho jste nevolai.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.