Škodni udalost firemniho vozidla-podvod?

• (neregistrovaný)

23. 6. 2008 13:55

Dobre odpoledne,rada bych se poradila.Pri parkovani vozidla u obchodniho domu sem nechtene tukla do vozidla za mnou,bylo to v pomale rychlosti a neslo o velky naraz. radeji jsem ale automobily zkontrolovala a na zadnem nic nebylo. Jen druhe vozidlo melo zboku odreny blatnik, ale to jsem nemohla udelat ja kdyz jsem k nemu couvala rovne. Vsimla sem si ze vozidlo ke kteremu jsem couvala stalo cumakem asi pul metru v mem parkovacim prostoru. Pravdepodobne jsem do nej tukla proto. Snazila jsem se nacouvat do sveho parkovaciho vyznaceneho prostoru aby mi nekdo neurazil predni cast automobilu,protoze tam bylo malo mista k projizdeni. Sla jsem nakoupit a kdyz jsem se vratila k autu cekala tam na me majitelka a spustila na me ze jsem ji zpusobila skodu. Mela rozbitou tabulku okolo spzky a na prave strane sveseny blatník. Byla jsem z toho prekvapena protoze jsem si predtim absolutne niceho nevsimla a prislo mi jakoby to na me pripravila...opsaly jsme si sve inicialy s tim, ze se mi ozve jestli pujde blatnik prichytit a jak to budeme resit. Neozvala se a ted nam do firmy prislo z pojisteni oznameni skodni udalosti a ze ji mame nahlasit. Popravde jsem z toho rozpacita a nevim jak se k tomu postavit. Nemam takoveto situace rada a chci to vyresit rychle, ale netusim co si na me dotycna vymysli...prosim poradte mi. Dekuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).