Re: vedení DE internetový prodej
Knihu objednávek bych pro doložení příjmů příliš nedoporučovala neboť tam budete mít i objednávky které budou případně zrušené.
Jednou za měsíc bych vypsala příjmové platby na účtu (případně s odkazem do knihy objednávek) a to bych považovala za Vaše příjmy a napsala na celkovou částku měsíčně jeden doklad, případně tento souhrn můžete provádět po týdnu. Záleží jen na Vás.
moc děkuji :)) ještě dotaz,koupila jsem nový monitor,zařadím ho do podnikání,nalepím číslo ale mohu si odepsat celých 100% ceny pokud mám pracoviště doma?...a pokud koupím součásti do počítače který je napsaný při koupi na manžela mohu si pak takovéto náklady odečíst nebo musím vložit pc do podnikání zřejmě asi převodovou smlouvou?ději M.M.
ne.manžel není osvč...doklady jsou na něj protože jsme ho kupovaly ještě před zahájením podnikání(mého),nehcali jsem si ho složit skouromou firmou....pokud si ho tedy převedu na sebe a vložím do podnikání pak na pc mohu odepisovat náklady..protože ho potřebuji k výdělečné činosti,pracuji jen přes něj.je to tak? M:M.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.