Vlákno názorů k dotazu Kupní smlouva, prosím, pomoc. od Katka S. - Re: Kupní smlouva, prosím, pomoc. Nekupovala bych od nich...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2008 12:07

Katka S. (neregistrovaný)

Re: Kupní smlouva, prosím, pomoc.
    Nekupovala bych od nich ani rohlík. Je to nesolidní jednání. To, co je jednou potvrzené, to by mělo platit. Vemte si, že si objednáte notebook a za 2 dny firma změní ceny a Vy budete chtít zaplatit za objednaný notebook novou cenu. Vysmějí se Vám. Tak by to mělo snad platit i obráceně. Pokud dané zboží neseženete jinde, pak je to na Vás. Já bych jim nevěřila ani nos mezi očima. Nezaplatila bych vyšší cenu a ČOI to klidně můžete dát, ať se nenapálí další.

• 26. 9. 2008 16:10

Lolaaa (neregistrovaný)

Re: Kupní smlouva, prosím, pomoc.
    No, právě proto se mi u nich nechce kupovat. Dříve jsem u nich nakupovala a nikdy neměla obdobdný problém, ale najednou ano. Paní mi sdělila, že to platí i obráceně. Už vidím, jak uzavřu kupní smlouvu za nějakou částku a oni mi pak napíší, že dodavatel zlevnil, a že je tedy částka nižší. To bych tedy opravdu chtěla vidět. Věc měla být jako vánoční dárek a dotyčný si ji moc přeje - je to snad poslední kousek, který mu chybí do sbírky. Proto mě to štve, jinde jsem v prodeji neviděla a chtěla bych dotyčnému udělat radost, ale nechce se mi rozhodně platit víc než bylo uvedeno. Prostě mi to připadá jako s prominutím sviňárna a jde mi o princip. Proto se i třeba divím, že když dotyčná ví, že toto není má první objednávka u jejich firmy, že mi napsala, že si mám buď objednat za dražší cenu nebo neobjednávat. Zřejmě mají tolik klientů, že jim je jeden dosud věřný úplně ukradený. :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).